35: Moelv-Brumunddal

 • 3. mai 2019
 • Tid brukt: 07:22
 • Distanse: 19.1 km
 • Totalt: 678.3 km
 • Vær: Kaldt, overskyet, noe sol, noen snøbyger
 • Regnskap:
  • Gårsdagens saldo: 105
  • Budsjett: 500
  • Utgifter:
   • Losji: betalt av Bernt
   • Kost: 48 kr kaffe med krem og sjokolade
   • 206 kroner middag
 • Ny saldo: 351

Deilig å våkne med pute og dyne, toalett rett ved og lett å lage en kopp kaffe. Kom meg seint avgårde. Akkurat som om noe inni meg ville henge igjen i luksusen, men det er luksus her jeg har kommet nå også. Bernt spanderte hotell pluss to øl på meg. Wood, nystartet i mars. Bor i 11. Etasje.

Hotellet er verdens høyeste trehus og kapitalen bak er Arthur Buchardt, som har leilighet på toppen. Folk er visst sur for at han har det, fordi det ble sagt en gang at det skulle være felles terrasse der. Det er mye å være sur for i verden hvis man vil det. Egentlig er det mye som kvalifiserer sutring og misnøye, men det er helt bortkastet energibruk og er et hån overfor seg selv og andre. Det hender jeg faller i sutregropen.

Det fantes ikke vannkoker her, så det ble ikke Real tur mat, prøvde å ta det med fatning og tenkte at en avveksling kan gjøre susen. MC Donalds ligger rett over veien. Jeg løp for å synde, men ved siden av lå Deli de Luca. Antagelig bedre, så jeg spurte etter en burger og en cola, og lurte på om han trodde at 160 grams burger var nok. Han sa at han ble kjempemett på det og da tørde ikke jeg å bestille større og riktig nok, etter å ha rapet og fist, var jeg nesten like sulten. Men kjøttet var godt. Jeg blir aldri veggis på min hals. Det ble en kaffe med softis etterpå. Full fest med andre ord.

Skyndte meg tilbake til hotellet og her sitter jeg og skriver for harde livet og det etter min vante leggetid kl 21:00. Det er travelt å vandre.

Sitter og ser utover Mjøsa og tenker på Prøysens vise om søskenbarnet på Gjøvik. Jeg tror de 20 som leser bloggen her, ikke er søskenbarnet, men han eller hun som har et slikt søskenbarn som Prøysen beskrev.

Tro om jeg er den første som bor på dette rommet? Det er hotell fra 8. til og med 11. Etasje. Over er det solgt leiligheter, under 8. er det kontorer. Byens svømmebasseng som jeg hadde gledet meg til, men som ikke er ferdig, ligger i første.

Kaffe på Fru G. Kafé og interiør.

Begynner å kjenne meg selv på gangen. Etter 5km tar jeg en banan og en müslibar og var innom Ringsaker Kirke. De første 5 går som fot i hose. Jeg frøs sånn at jeg gikk innom Fru G Kafé og Interiør og tok på meg stillongs og drakk en kopp kaffe. Utrolig koselig sted med mye kunst.

Det snødde ute. Ikke plagsomt, bare kjølig, så pausene blir litt korte. Stoppet for lunsj, hiver innpå maten og vandrer avgårde. Hviler best gående. Etter 15 km tok jeg meg et egg og en müslibar. Funker med 5 km om gangen. Kom opp i 19 km i dag. Ble en fin tur i litt skog også.

Sliten. Gleder meg til en lang natts søvn.

Innsikt: forventninger er kilden til skuffelser, bedre å bare være åpen.

Reklame

7 kommentarer om “35: Moelv-Brumunddal

   1. hei igjen 🙂 Ja har vært inne å kikket på Hoel sine bilder, så skjønner sammenligningen 😉 Ha en fin ny vandringsuke 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s