141: Patsch-Matrei am Brenner

 • 11. september 2019
 • Distanse: 15.9 km
 • Totalt: 2820.4 km
 • Tid brukt: 5:54

Buss tilbake til Patsch hvor vi avbrøt vandringen i går. Som Betty sier: Hver meter skal gåes. Basert på det vi observerte fra bussen i går, valgte vi å gå en trasé fra Mühltal som gikk litt høyere oppe i stedet for riksvegen som Via Romea GPX-sporet vi hadde lastet ned viste. Nå viste det seg at den løypen vi valgt var merket med Via Romea-klistrelapper, så Via Romea-gjengen har en jobb å gjøre for å oppdatere dataene sine. Og som alltid, gjelder det å bruke hodet og ikke stole blindt på all informasjon du finner på nett.

Det var en varm fin dag i fjellene og utsikten var upåklagelig. Vi startet på ca. 1000 m.o.h (Patsch reklamerer med at landsbyen er 1000 m.o.h og har 1000 innbyggere) og var oppe 1218 m.o.h på det høyeste (gitt at Garmin-klokken viser riktig. Jeg kalibrert den i morges så det burde stemme). Avsluttet dagen med en iskald halvliter i hotellbaren. Bedre kan det ikke bli.

Innsikt: Livet er kort, og det finnes mange steder. Men dette området er så vakkert at det ikke er utelukket at jeg kommer tilbake for å gå i fjellene her.
Reklame

7 kommentarer om “141: Patsch-Matrei am Brenner

 1. Grete Ekeberg Henriksen

  Det kan vel ikke bli bedre enn dette, ser det ut til. Fantastiske fine bilder og flott natur.! (Tore hoppet vel litt for tidlig av.) Det blir vel etter hvert mange høydemetere å forsere også. Imponerende av dere, spesielt Betty, som har gått så langt 👍
  Ha en fin vandring videre begge to 🚶🚶♥

  Likt av 1 person

  1. Ja, kunne ønske at han var med onsdagen også. Det var værmessig suverent dag.

   Litt flere høydemetre nå men det er gyselig vakkert🥰

   Ha en vakker dag du også.

   Og hils kaillen i dag! 🥰🥰

   Klem fra Betty. Xxx

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s