155: Grigno – Cismon del Grappa

 • 27. september 2019
 • Distanse: 18.0 km
 • Totalt: 3103.4 km
 • Tid brukt: 4:44

Åttende vandredagen. En liten test. Kjente det godt. Det var som å gå bakover i starten. Tung kropp. En liten del av meg vil helst at det skal gå fort til Roma, men det nytter ikke. Hviledagen skapte Gud og jeg tror sannelig den er kommet for å bli. Jeg tar den i morgen.

Det gikk fortere etterhvert, fordi etter at Bernt og jeg avtalte å spise ost og kjeks og drikke vin sammen, så skjønte jeg at jeg måtte rekke en butikk. Det gikk fint. Sier det bare, prøv å kjøpe GORGONZOLA i Italia og drikk lokal vin til 10 euro for en flaske. Da er himmelen nådd.

Har kjøpt en dyr flaske hvitvin som står i minibaren og kjøler seg til i morgen. Jeg skal gjøre minst mulig. Brodere. Spasere en liten tur, for byen virket rein og spennende. Det blir ikke mange steg. Målet er under 4000.

Lurte på en togtur til Venezia på hviledag, men kruttet er brukt opp, kan ta det i neste runde, kanskje.

Skal få kjøpt meg en buff i morgen. Grei å vandre med og ha på om natten. Fryser veldig. Spurte om de kunne skru opp varmen, men de sa det var sommer ennå. Hater å fryse om natten. Skal legge meg med ulla i kveld.

Innsikt: husk noen ganger å gjøre og gå minst mulig.

Reklame

6 kommentarer om “155: Grigno – Cismon del Grappa

 1. Synnøve

  Jeg har aldri frosset så mye som når jeg gikk i Italia. Nå er du en hel måned før meg i tid. Enig med deg at maten, osten og vinen er god i Italia. Et deilig land. Snakker du italiensk?

  Likt av 1 person

  1. Hei Synnøve.

   Jeg frøs i natt og, mens jeg vasket opp klær her i formiddag, fant jeg et teppe i et skap. Det gledes for kommende natt.

   Nie, jeg snakket et verdensspråk basert på gestakukering, hvorpå mine ferdigheter som artist kommer til nytte. Har 3 år med spansk på skolen riktignok, men alt må praktiseres og de har en annen vri her. Ved frokosten i dag, tok jeg nmed en plastflaske som jeg har Zalo på. Den var nesten tom og jeg lurte på om de kunne fylle på litt på kjøkkenet. Jeg ante ikke hva oppvaskmiddel het på engelsk heller, så jeg dempnstrerte med å luftvaske kopper. Da trodde de at de skulle vaske flasken for meg. Tilslutt fikk jeg et rosa oppvaskmiddel på flasken, fyllt til randen og med applaus fra et bord som heller ikke snakket engelsk. God stemning, med andre ord.

   De kaller eplene og druene sine for prinsesser av alpene og olivene er himmelske.

   Ha en vakker lørdag!

   Liker

 2. Aasne

  Hei Betty! Før jeg sovner; ja det var lurt å «stå over» en togtur til Venezia på hviledagen, da ville du nok brukt krutt for mange dagers vandring. Har aldri vært i Venezia og det er sikkert fint, bør jo dra dit før byen drukner, men vent med å dra dit til du kan dele opplevelsen med Bernt! I mellomtiden drikker dere rødvin og spiser kjeks sammen, nyt hviledagen kjære Betty❤️🥂❤️

  Likt av 1 person

  1. Har vært i Venezia med hele familien i 2008. Har en morsom historie fra byen som jeg kan ta en annen gang vi møtes.

   Tror ikke den byen drukner i vår levetid, men verd et besøk likevel.

   Det var morsomt med ost, vin og kjeksmiddag på Skype. Vi har hatt flere gode middager på direkten. Morsomt innslag når den fysiske avstanden er stor.

   God lørdag!

   Liker

 3. Eli Kringtrø Nøttestad

  Hei Betty
  Selv om alt ikke går av seg selv ,virker det jo som innsikten og erfaringene du gjør deg underveis blir en sterkere og sikrere drivkraft for det du har begitt deg ut på.
  Det er så respektabelt og imponerende det du gjør , fordi du sier du MÅ!
  Mange ville vel sagt at du er en fantast/ urealistisk drømmer som har begitt deg ut på dette prosjektet.
  Det er du jo IKKE!! Du har jo så ( misunnelsesverdig) klart for deg hva som tapper deg for energi. Mange av oss vet, men har ikke mot eller styrke til endring sosialt eller praktisk .
  Nå ønsker jeg bare god vandring videre…. med Bernt et stykke igjen.
  Så flott at dere kan dele innspurten mot Roma et stykke igjen.
  Jeg flytter 3. OKT ,så her er det ikke mye som dreier seg om annet.
  Klem!!

  /

  Likt av 1 person

 4. Mot og styrke er noe som kommer, etter at man har våget «å sette en fot foran den andre». Å vente til man har mot og styrke, så kan man vente forevig. Det merker du vel nå i din flytteprosessen. Lykke til Eli.

  Takker for gode ønsker for min vandring. I never walk alone. Bernt lager løyper og booker hotell, støtter på mange plan og dere henger på så godt dere kan i kommentarfeltet.

  Lørdagsklem tilbake…..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s