198: Roma Monte Mario – Vatikanet/Petersplassen

IMG_20191116_132740
Peterskirken i bakgrunnen (Sett fra Monte Ciocci)
  • 16. november 2019
  • Distanse: 10.4 km
  • Tid brukt: 3:10
  • Total distanse: 3948.6
  • Innkvartering: Hotel Emmaus

Siste dagsmarsj inn til Vatikanet i Roma og Petersplassen foran Peterskirken. Fin sykkel-og gangvei fram til Monte Ciocci, tror vi så ut som pilegrimer siden mange smilte og hilste vennlig på oss. Ved Valle Aurelia møtte vi Vilde og Ruben som gikk de siste par kilometrene sammen med oss. Fra Valle Aurelia gikk vi gjennom travle gater, og rundet til slutt inn på Piazza Pio XII og inn på Petersplassen (Forum Sancti Petri).

Det har vært et privilegium å få følge Betty på denne turen. Både som medvandrer på flere av strekkene og som kontroll-, planleggings- og booking-senter basert i Trondheim..Og jeg har fått brukt kartinteressen min som jeg har hatt siden jeg var guttunge. Men det er Betty som har gjort jobben. «På gølvet» som vi sa i gamle dager. Jeg har alltid vært imponert over Betty, og jeg har ikke blitt mindre imponert etter denne bragden. Takk for følget.

12 kommentarer om “198: Roma Monte Mario – Vatikanet/Petersplassen

  1. Sissel Brækken

    Betty. Du gjorde det du! Ingvald og jeg er mektig imponert. Har fulgt deg sporadisk, og aldri tvilt på at du ville nå Roma. Ønsker deg en vakker kveld i «Den evige stad» og ønsker deg velkommen hjem! Mvh Sissel (nabo)

    Likt av 1 person

  2. Johnny Petersen

    Kære Betty
    Et stort tillykke, med at du har nået dit mål. Vi har med interesse fulgt dig på din vej ned
    gennem Europa. Vi ønsker dig og din familie alt godt i fremtiden.
    Kærlig hilsen
    Den danske familie du mødte på Viborg Pilgrimshus.

    Likt av 1 person

  3. Aasne

    Kjære Betty, og Bernt!
    Takk for følget, skrev Bernt, og ja det sier jeg også, takk for følget gjennom alle disse dagene, månedene. En utholdenhetsbragd som er utført, og aldri var vi i tvil om at du skulle klare det heller. Håper du kommer inn i Peterskirken uten å stå i milelang kø, kos dere i Roma og velkommen hjem igjen!
    Klem fra Aasne ❤️

    Likt av 1 person

    1. Aage

      Siste kommentar:

      Så er det slutt på en av årets største idrettsprestasjoner. En utrolig vandring, nesten uten noe fysisk støtteapparat. Det er bare å bøye seg i støvet av beundring og GRATULERE så mye med bragden.

      Jeg håper at vi en gang, når du har kommet deg etter strabasene og fått hvilt godt ut, kan få høre litt om turen. Selv om vi har lest alt du har skrevet, er det jo noe annet å få snakke med deg og få lov til å spørre litt.

      Vi gleder oss til å treffe deg igjen.

      Likt av 1 person

  4. Grete E. Henriksen

    kjære dere.
    Ja, nå er målet nådd! Det er så stort og
    så imponerende! Det har vært en glede å følge. Takk for alt du har delt, Betty ♥ Nyt Roma og dagene fremover. 😊velkommen hjem 🌹

    Likt av 1 person

  5. Du nådde ditt mål🥰🤩👏 gratulerer til deg og din motivator. Du har gjort en bragd, et stykke fysisk og psykisk arbeid som jeg tror få andre enn deg kunne ha gjennomført. Jeg har full respekt for deg, og håper at jeg får høre mer fra deg og din reise 🙏 klem fra Brit

    Likt av 1 person

  6. Tilbaketråkk: Marsjen mot Roma – Bernts turblogg

  7. Tilbaketråkk: Vandringen fra Stiklestad til Roma er fullført! (204: Sel – Otta) – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar