Gullvåg – Smegarden

IMG_20210720_125839

Regnet kom som lovet i natt. Noe seinere enn antatt, så vi pakket ned et vått telt. Alle vet hvordan det føles, eller kan tenke seg til det, men det er ikke lov å syte på denne turen. Vi var godt forberedt med oppsatt tarp til å spise frokosten under.

Dagen skinte opp og vi fikk kilometer på kilometer med grus, i stedet for E6 og i mine gamle vandrespor til Berkåk og Kongeveien til Oppdal.

Det var godt å se fjellene igjen. Godt å vite at man bare skal campe og sove og dra videre. Jeg er en nomade. Trives i friluft. Registrerer at alle de mentale relasjonene blåses bort.

Har svelget noen fluer i fart. Ekstra proteiner gjør godt. 66 km i dag.

Innsikt: bevegelse

IMG_20210720_114808
IMG_20210720_190514
Besøk hos Vilde (Ruben sin samboer) sine foreldre, Marit og Raymond.
IMG_20210720_210444

4 kommentarer om “Gullvåg – Smegarden

  1. Aasne GRAM

    Hei, så morsomt, dere har syklet Pilegrimsleden, på andre siden av Orkla og passert Bråtheim som var den gården vi leiet som feriested i mange år. Den er på nedsiden av veien like før brua over Hævra og Pilegrimsherberget Hæverstølen (gammelt tun med restaurerte hus med torvtak)
    Kos dere videre på turen, fint å følge dere!

    Likt av 1 person

  2. Aage

    Det å komme tilbake til gamle kjente veier å se på naturen rundt som en god venn, er som å treffe en gammel kjenning etter lang tids fravær. Nesten ingen ting er forandret, kanskje utenom deg selv. Angsten din for å gå bak en busk for å gjøre fra deg, også være redd for å treffe på bjørn, slik det var på den strekningen for 3 år siden, er nok for lengst borte. Inne i deg er du blitt en ny og tryggere Betty, og det gleder oss som følger deg. God tur videre til dere begge to.

    Likt av 1 person

    1. Det er som om fjellene roper velkommen. En gave å få være en del av alt dette vakre.

      Vittig at du nevner redselen for bjørn som jeg opplevde akkurat rundt Berkåk. Tydelig at du følger med her : -)

      Takker…..

      Liker

Legg igjen en kommentar