Dag 7: Mandag, snart helg…

 • Dag 7: yoga + svømming + sykling + fingåing + steg
 • Dato: 2022-02-07
 • Yoga: 18 min (tilsvarer 0.9 km)
 • Sykkel 1: 6.35 km
 • Svømming 1: 550 m
 • Svømming 2: 625 m
 • Sykkel 2: 6.89 km
 • Sykkel 3: 8.04 km
 • Fingåing: 2.38 km
 • Steg: 10650
 • Totalt i dag: 25.74 km
 • Totalt første uken: 152.69 km

Da har en uke gått og jeg er innenfor tenkt kilometer, så de 50 milene blir spredt godt utover februar. Jeg er god trøtt og synes at det er litt skummelt å kjenne på, men med egenfokus og disiplin får jeg sovet 8 timer og det skal være nok.

50 mil i februar er et støt og ikke sånn det alltid skal være. Et prosjekt fra A til B. Skal bli spennende å se om det gjør noe utslag på vekten, foreløpig har jeg bare en del vondt i magen pga Saxendaen, så litt bivirkninger er det. Strengt tatt så prøver jeg å unngå å håpe på vekt tap. Det jeg er mest ute etter er den følelsen jeg har nå, som jeg får av å ha bestemt meg for å fullføre. Det er ikke et øyeblikk jeg skal frem til, det er den følelsen jeg har hele tiden.

I dag var det fryktelig irriterende å svømme mange lengder også hadde klokken hengt seg opp (… Og er det ikke registrert, så har det ikke skjedd): jeg stoppet klokken og begynte på nytt. Svømmer en del tak under vann for å trene opp igjen evnen til å holde pusten. Satt fast i kajakken en gang, under vann og det utløste panikk, så jeg prøver å bearbeide det med å være omslynget av vann.

I dag måtte jeg ut å fingå for å komme over 10 000 steg. Holkeføre uten brodder. Blitt mange dansetrinn på isen av sånt.

Innsikt: walk the talk

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s