Personlig utvikling

En grunn til at du har motstand mot å drive med personlig selvutvikling er at du lytter til din mor og far ennå. Selv om du er uenig med de, selv om de er døde, så lytter du til de. Egoet har overtatt rollen. Du stoler ikke nok på essensen i deg selv, til at det er nok å ta vare på deg. Du tror ikke at du trenger det. Vittig i grunnen, for redselen for å miste noe som føles som en sperre, blir større enn behovet for å bli trygg i deg selv. For det du risikerer med å gjøre jobben er å miste den delen av deg selv som lytter til andre. Du er for lojal mot det gamle, men dette visste du vel 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s