Venter på et værvindu

Går og venter på et værvindu. Jeg er ikke så veldig god på å vente, ser på https://www.yr.no/stad/Noreg/Oppland/Dovre/Gr%C3%A5h%C3%B8e~181361/langtidsvarsel.html 16 ganger i timen. Det var stivkuling melding, så vi utsatte avreisen et døgn. Nå er det meldt sterk kuling onsdagsmorgen, dvs 18 m/s og da kan jeg ikke gå over Gråhøe med min form, men værmeldingen skifter hele tiden og går du inn på https://pent.no/61.9483,9.62422, så melder de bare kosevær, lite vind, 4,4 m/s over Gråhøe, på samme tidspunkt, så jeg vet da søren, sannelig ikke godt å forstå. Vi har bestemt oss for å dra i morgen uansett. Går fra Hjerkinn til Hagaseter og tar det derfra. Så får vi høre på erfarne fjellfolk der.

Pakket sekken og den er 16,6 kilo før mat og drikke, så jeg må vel gå en runde med meg selv og velge bort noe. Ble plutselig livredd og stresset og lurte på hvorfor jeg ikke kan oppføre meg som vanlige folk, kjøpe meg en hytte eller noe sånt, men jeg vet at det blir fint når jeg har kommet i gang og jeg vil garantert føle at jeg lever, veldig! Og så har jeg Bernt med meg de 3 første dagene. Har veid alt, ting for ting, inklusive plastposene. Pakker jo egentlig for to turer, siden jeg skal gå i en uke til fots, etter 3 dager på ski.

Innsikt: nervene kom og jeg husker setningen: «this is what you pay for».

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s