196: Campagnano di Roma – La Storta

IMG_20191114_164259
 • 14. november 2019
 • Distanse: 23.0 km
 • Tid brukt: 7:55
 • Total distanse: 3923.9 km
 • Innkvartering: Casa Nostra Signora

En lang, men fantastisk fin dag for Betty og meg. Det varslede regnet uteble (stort sett). På begynnelsen av dagen gikk vi mye på asfalt og det har vært en del opp og ned i et interessant landskap. Vi tok en lunsjpause i Formello som er enda en av disse gamle byene på en haug.

Etter Formello gikk vi stort sett på stier og gårdsveier. Det er mye snillere med føttene enn asfalt.

Til de som heier på oss og sier vi er snart fremme. Jeg kan love at det ikke føles slikt på tampen av en 23 km dagsmarsj når mørket faller på. Da er det neste overnattingssted, middag, en dusj og en seng som er i fokus.

Dagens middag og seng inntas i et nonnekloster med søte og hyggelige nonner – Casa Nostra Signora. Det passer jo egentlig veldig godt på en pilegrimsvandring til Roma.

Reklame

4 kommentarer om “196: Campagnano di Roma – La Storta

 1. Aasne

  Ja 23 km er langt, ekstra langt når mye er på asfalt, bra det ikke ble så mye regn som fryktet, for det har det vært nok av i det siste. Det var mye regn mot slutten for de som gikk Via Francigena også. Vi har overnattet flere ganger i kloster, både hos munker og nonner, alltid hyggelig. Ha en god natt og god vandring videre i morgen 🍀🚶‍♂️🚶‍♂️😍

  Likt av 2 personer

 2. Elin Hassel iversen

  Skjønner at du Betty er glad for å ha en medvandrer nå. Det har vært mange dager til refleksjon, dager i sol, dager i regn og gjørme. Glede over at mannen din kommer og er med deg i innspurten; Jeg er imponert over din vandring alene og håper du skriver igjen på bloggen. Din tålmodighet og din prestasjon kan jeg egentlig ikke forstå. Det er over alt jeg kan tenke meg, men din opplevelse vil jeg høre om. Du kommer snart til Roma. Jeg er så rørt.

  Likt av 1 person

 3. Tilbaketråkk: Marsjen mot Roma – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s