11: Øysand-Kvål

  • 19. juli 2018
  • Tid brukt: 06:39
  • Distanse: 22.9 km
  • Totalt: 242.1 km
  • Været: Litt grått og litt vått, men solen tittet fram utpå dagen

Turen har startet for alvor. Bernt tar farvel med meg på Øysand camping og jeg dundrer inn i skogen og det bratte terrenget der. Litt skummelt, litt vått i gresset. Føler meg litt alene, men det må jeg bare venne meg til. Kom meg opp i høyden og uten Locus Map hadde jeg følt meg helt ‘lost’. Heldigvis har jeg dekning hele veien.

Ut av skogen kom jeg til det åpne landskapet som jeg elsker og der stod skogens konge noen hundre meter i fra og jeg måtte gå til den, hvis jeg ville følge veien. Elgen stod urørlig og så på meg. Langt unna selvsagt. Vet ikke om den egentlig stod og ønsket meg velkommen eller ønsket meg dit pepperen gror, men det er jo tanker vi mennesker kan ha, elgen var vel bare nysgjerrig. Når jeg var nære nok, snudde den og løp sin vei, majestetisk, med senete bevegelser inn i skogen på andre siden, i retning hvor jeg skulle gå. Et fantastisk syn.

Hjertet pumpet litt, men sånn må det vel bare være. Føler meg i live og tenker der og da at det å gå alene er utfordrende på et annet vis og skjerper sansene til de grader. Møtte mange okser som snøftet til mitt nærvær, men heldigvis var det et strømgjerde mellom dem og meg.

Satt pris på å se Kvål stasjon.

Innsikt: naturen vil deg ikke noe vondt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s