10: Nidaros-Øysand

  • 11. juli 2018
  • Tid brukt: 10:14
  • Distanse: 28.3 km
  • Totalt: 219.2 km
  • Været: Veldig fint

Veien til Rom er påbegynt. Føles lettende å gå. I god vær gjennom byen sammen med min eldste sønn, John Arvid Johnsen. Rotet litt med merkingen på Byåsen og tullet litt begge to med retningen, men vi var fast bestemt på å ‘finish strong’.

Å se utover Øysand er en gave i seg selv. Utrolig vakkert. Setter mer og mer pris på naturens intelligens og igjen, dette intense grønne. John Arvid fløy og tok bilder overalt. Jeg holder mer fokus på å tåle turen. Kroppen er sliten, men liker å bevege seg, hvis den får styre i sitt tempo.

På slutten av turen ble vi overrasket av Bernt som hoppet fram fra gjemsel, han stod der med det norske flagg, pils og vann og fulgte oss inn de siste kilometerne. Forbi en MC – gård som het Pilgrims. Han hadde tidligere på dagen foreslått at vi kunne korte inn turen noen kilometer, men John Arvid holdt fast i at vi skulle gjøre som vi hadde bestemt oss for. Gå til stranden og det angrer jeg ikke på. Det ble noen uforglemmelige kilometere som jeg ofte tenker tilbake på. Jeg var så lykkelig. Fikk avslutte med et bad i sjøen og kjente igjen denne dype takknemligheten over familien min og for muligheten til å reise kjerringen.

Innsikt: det gjelder å avslutte sterkt, uansett hva du holder på med.

Reklame

En kommentar om “10: Nidaros-Øysand

  1. Tilbaketråkk: Vandringen fra Stiklestad til Roma er fullført! (204: Sel – Otta) – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s