18: Oppdal-Driva

  • 26. august 2018
  • Tid bruk: 04:02
  • Distanse: 11.6 km
  • Totalt: 394.7
  • Været: sol, litt skyer, tydelig mer høst i luften

En slags tredje del av reisen er startet. Første del var Stiklestad – Nidaros. Andre delen var til Oppdal og nå tredje del, hvor det blir for lange dagsetapper å dra hjem for å sove. Selv om denne delen av reisen bare skal vare til Hjerkinn, så der den en slags prøve på om jeg vil være en pilegrim fremover. Sekken er tyngre fordi soveposen, toalettmappen og et skift er med, så jeg går saktere, men det gjør ikke noe.

På denne turen har jeg med Bernt Marius og John Arvid, som sagt så tåler de mitt tempo eller sammen med dem greier jeg å respektere meg selv såpass at jeg ikke presser meg, da kan jeg gå langt og lengre enn det. Denne søndagen tok vi toget til Oppdal og gikk bare litt over en mil til campingplassen som skulle gi oss hvile og nye krefter opp til Ryphusene.

Innsikt: en pilegrim bærer sitt hjem inni seg

Reklame

En kommentar om “18: Oppdal-Driva

  1. Tilbaketråkk: Vandringen fra Stiklestad til Roma er fullført! (204: Sel – Otta) – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s