32: Lillehammer Stasjon – Lillehammer Camping

 • 29. april 2019
 • Tid brukt: 01:30
 • Distanse: 3.4 km
 • Totalt: 619.6 km
 • Regnskap:
  • Budsjett: 500 kr.
  • Utgifter: Kost & losji: 160 kr
  • Saldo: 340 kr

I skrivende stund har jeg satt opp bare innerteltet for jeg venter på et blinkskudd, med solen inn begge dørene. Har aldri hatt problemer med å fordrive tiden. Tror det likevel blir tidlig kveld. Eneste lyden er fra elv og litt E6 i det fjerne.

Kjente nøye etter på hvert steg jeg tok i dag. Dro med tog fra Oslo til Lillehammer, Bernt spanderte middag og vi tok farvel. Leden går forbi Lillehammer kirke og jammen santen var den åpen (de skulle ha dugnad der i dag). Så jeg fikk stempel og signatur. Gikk noen knappe kilometer. Det er en kunst å ikke starte for hardt. Skal holde lenge. Kroppen må få vende seg til 15 kilo pluss plutselig. Riktignok er jeg sterk som en okse, men likevel. Brøttum camping som er neste åpner ikke før 1. Mai, så mulig jeg må villcampe, men strengt tatt så er dette nesten det samme. Ikke mange å finne på en campingplass 29. April. En liten familie på 4 i det fjerne. Føler meg som en helt og må bare gratulere meg selv. Så får vi se hvor godt jeg får til å sove i telt alene.

Innsikt: denne reisen skal vare og vare.

Reklame

4 kommentarer om “32: Lillehammer Stasjon – Lillehammer Camping

 1. Aage Gram

  Farvel til alle, og første korte etappe unnagjort. Nå er det nesten et halvt år til vi ser deg igjen i Trondheim. Det blir mange dager alene bare i selskap med dine egne tanker, så her er de viktig å velge de rette tankene. Her å Hasselbakken gleder vi oss til å følger deg følge deg på turen, så nå er det bare å si: LYKKE TIL OG GOD TUR TIL ROM!

  Likt av 1 person

  1. Tusen hjertelig takk til dere i Hassel bakken. Såååå glad for at jeg har møtt dere ❤️ igjen takk for godt råd, driver og velger tanker allerede, også små beslutninger som må taes hele tiden. Har sovet nesten 12 timer i teltet. Litt av og på selvsagt, men ikke vært redd. Nyter luften og lyden av godstog som jeg glemte å nevne. Nå skal jeg bryte meg på nye morgenrutiner. Blant annet koke kaffe i ytterteltet (regnet for en time siden). Bernt skulle innkalle vinnerlaget til quiz i dag. Lykke til igjen og hils fruen.

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Marsjen mot Roma – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s