41: Eidsvoll-Nordby

Han her har jeg vokst opp med, avbildet på 100-lappene. Ironisk nok, døde han fattig etter en rettssak han tapte angående bostedet sitt. Men ha kjempet alltid for fattige folk, og han følte seg rik fordi han fant så mye glede i naturen, som ha sa det.
 • 12. mai 2019
 • Tid brukt: 09:21
 • Distanse: 26.9 km
 • Totalt: 812.9 km
 • Vær: Kald vind
 • Regnskap (2 dager):
  • Forrige saldo: -589
  • Budsjett: 1000
  • Utgifter:
   • Kost: 633
   • Trikk og tog: 142
  • Ny saldo: -364

Høydepunktet i dag var å være på tur mens mine beste pilegrimsvenner i Trondheim var på tur, manglet John Arvid selvsagt, men han er busy som fotograf på Trondheim Jazzfest.

Våknet kl. 06:00 og var på plass på Eidsvoll kl 09:00. Kroppen verket og jeg slepte meg avgårde de første 9 kilometerne. Da kom jeg på at jeg ikke hadde stanset ennå. Lettere sekk gjør at jeg gikk lengre. Spiste havregrøt og drakk solbærtoddy, pratet med mitt ‘støtteapperat’ og da gikk det litt lettere.

Alt over 20 kilometer er er spennende å se hvordan jeg takler. Gikk tom for strøm på mobil, men fikk ladet på toget tilbake fra Nordby. Alt ordner seg. Stuptrøtt. På an igjen i morgen.

Innsikt: «Enten så går det bra eller så går det over.».

På tråden med støtteapparatet
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s