40: Morskogen-Eidsvoll

HAUG PILEGRIMSRAST OG HERBERGE
 • 10. mai 2019
 • Tid brukt: 06:53
 • Distanse: 24.4
 • Totalt: 786.0 km
 • Vær: oppholds, smussregn på slutten
 • Regnskap:
  • Gårsdagens saldo: -775
  • Budsjett: 500
  • Utgifter:
   • Kost: 37
   • 2 flasker plastvin 220
   • Tog 57
  • Ny saldo: -589
Avgang fra Morskogen

Pussig nok rimelig uthvilt da jeg våknet, «Kroppen har en deilig evne til å restituere seg», som Aasne Gram sier det. Og jeg våknet for 3. morgen i alt for store hus, aleine. Og denne gangen uten lås på ytterdør. Det er noen prøvelser jeg er igjennom. Alle stedene jeg kommer, forlater jeg renere enn da jeg kom. Sikkert husmoren i meg som savner å vaske bordplate og gulv, også liker jeg å finne stedene i bedre stand enn det jeg til nå har sett.

Lykkelig over at det ikke regnet i dag, gønnet jeg på for å rekke Vinmonopolet på Eidsvoll. Rett motivasjon så viser det seg at jeg kan gå fort 🙂 det viste seg å ikke være nødvendig for min sønn hadde kjøpt inn en flaske vin til jeg kom, men helgen er lang og hviledag i morgen er et faktum.

Damen på vinmonopolet skulle finne fram til bloggen og jeg ble så oppstemt og glad at jeg nesten løp til toget. Kjente det veldig godt da jeg satt meg ned og det rant inn masse folk. Trodde jeg skulle gå i svart, så vel fremme på Oslo S fikk jeg skaffet meg en ingefær-shot og en banan. Det gjør seg.

Godt å være sammen med noen som er glad i meg. Jeg elsker jo egentlig fredagene mine hjemme. Det har brukt å være tur om morgenen, yoga, frukt og kaffe, trening på Impulse, regnskap i 4 timer og så helg. I dag var det 5 min yoga, en god prat med Bernt, en kopp te, lefse med ost, avocado. Helt annerledes.

Når vandringen er i gang, er det som om alt er rett. Godt å gå tørrskodd i dag. Gikk forbi et Herberge som jeg faktisk kunne sovet i, nok et sted uten lås på døren, men nei, i dag hadde jeg avtale med Per Kristian og økonomisk er det best sånn. Været gjorde de siste dagene litt dyrere enn tenkt.

Innsikt: best å ha fokus på en taulengde om gangen. 

Den nye gang- og sykkelveien langs Mjøsa er en del av sykkelruten»Mjøstråkk» (en 250km sykkelrute rundt Mjøsa) og går tildels på den gamle jernbanetraséen inklusive tunneller.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s