44: Vestli-Oslo Sentrum

 • 15. mai 2019
 • Tid brukt: 05:25
 • Distanse: 18.7 km
 • Totalt: 870.3 km
 • Vær: sol og varmt
 • Regnskap
  • Forrige saldo: -120
  • Budsjett: 500
  • Utgifter:
   • Trikk og T-bane: 36
   • Kost: 350
  • Ny saldo: –6

Tok T-banen til Vestli og startet vandringen der jeg slapp den i går. Skulle ‘gønne’ på, men så gikk jeg i ring og fant ikke starten på løypen, det krevde litt energi kan du si. Gikk feil flere ganger i dag, men aldri langt fordi jeg er god på å se på kartet. Mye støy når man går inn i en by, men jeg har sett ufattelig mange vakre bosteder rundt Oslo. Hyggelig på Vestli, hyggelig på Fossum, Stovner, Furuset osv., men først på Østre Aker Kirkegård kunne jeg ta pause uten uten for mye lyd overalt. Der satt jeg på en benk og spiste havregrøt og tenkte på min bror som døde for under 2 år siden. Han likte ikke jobben sin. Han likte ikke de han jobbet med. Likevel dro han på et julebord, drakk altfor mye sprit og derifra kom han aldri hjem. Lærdommen i dag var at jeg aldri skal gjøre noe som helst i livet jeg ikke liker mer. Jeg vet hvordan det er å ikke greie å deale med underlegenhet, tilkortkommenhet, føle seg som en dust, bli sett ned på, ikke bli sett. Alle mennesker som utløser dette i meg skal jeg straks slippe fri fra mitt nærvær.

Min brors liv skal ikke ha vært forgjeves for mitt liv, så i dag lærte han meg noe.

Vel fremme på Schous Plass tok jeg en utepils på Memphis og fortalte kelneren om turen. Jeg tror rett og slett ikke at han trodde meg. Han om det. Han har nok hørt mange skrøner i sitt liv og tenkte kanskje at denne toppet alt. Han ble bare fjern og ristet på hodet. Jaja. Så gikk til en bestilt hudtime på Oslo Hudpleieklinikk. Rart å være andre steder enn på Cabina, som er mitt gamle sted, men nye utfordringer står i kø, så mennesker som vil meg vel,,må jeg ihvertfall tåle. Vel anvendte penger, utenfor budsjett. Om en måned når jeg er i Tyskland, skal jeg bestille meg fottime også.

Kjenner glede over å nådd et delmål, men kjenner også en enorm trøtthet. Det blir tidlig kveld.

Innsikt: egenomsorg er viktig.

Reklame

2 kommentarer om “44: Vestli-Oslo Sentrum

 1. Marta Ebbing

  Beundrer deg for din utholdenhet, Betty! Sitter i Hardanger og snakker med min mor. Hun husker deg godt. Ønsker deg en fin tur videre. Og at du kommer hel fram og hel tilbake!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s