45. Anker – Vippetangen

 • 19. mai 2019
 • Tid brukt: 01:02
 • Distanse: 2.9 km
 • Totalt: 873.2 km
 • Vær: Overskyet men solen vant siste halve dagen.
 • Økonomi:
  • Minus 6 kroner
  • Dagens: 500 kroner
  • Båtbillett: 387
  • Kost: påspandert
  • Tilbake: 219 kroner.

Noe av det aller beste med å være på bortebane er at jeg ikke stiller meg på vekten og veier meg hver dag. Noe jeg ihvertfall har gjort 3 ganger om dagen. Nå aner jeg ikke hva jeg veier, men er nok en kvinne mellom 90 og 100 kilo ennå, men en sterk en, ihvertfall.

Spiser sundt på veien, med litt ekstra har det blitt i helgen. Deilig å hvile og treffe masse hyggelige folk.

Fikk på meg sekken i ettermiddag, noen ekstra kilo er kommet på lasset. Slik som påfyll av Havregryn, sponset av Møllernes og Muslibarer sponset av Coopen på Ranheim, samt broderi og noe annet småtteri, som f. eks tran. Noen truser er forlagt, til fordel for mere biotex. Livet på veien skal lære meg å gi slipp på jordiske eiendeler, men noen ting er fremdeles et must.

Gikk fra Anker Hotell, en solotur, mens Bernt gjorde noe annet. Pilgrimstempoet kom tilbake, kroppen kom i «gå-sakte-aksjon» og det føltes herlig.

Nå sitter jeg på dekk med Bernt, på vei til Fredrikshavn, og nyter solen.

Farvel Norge!

Innsikt: kiloene jeg har lagt på meg har nok beskyttet meg mot å «gå for fort» i livet. Kanskje kan jeg få roet nok ned til at kroppen stoler på meg, så kanskje vil kroppen slippe noen kilo på veien?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s