52: Scheelsminde-Øster Hornum

  • 26. mai 2019
  • Distanse: 20.2 km
  • Totalt: 1000.4 km
  • Vær: Sol og vind. Litt kaldt. Stillongs-vær 🙂
  • Økonomi:
    • Gårsdagens saldo: -247
    • Dagens: 500
    • Kost: 50
    • Taxi: 400
    • Ny saldo: -197

Det ble (ikke uventet) en litt tung start, fordi nå skal jeg gå aleine igjen. Bernt dro hjem. Han må på jobb. Men jeg takker inderlig for følget. Det hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten han, fordi jeg ikke våger å bo i Shelterne aleine. 4 sheltere fikk vi prøvd: Understed, Østervrå, Klokkerholm og Hammer Bakker.

Det finnes et shelter på Øster Hornum også, men som sagt, da blir oppgaven for stor for meg, så jeg er nå i Aars. To trivelige jenter på butikken i Øster Hornum tok seg av meg og ringte taxi. Jeg satt og ventet på en benk med en øl og en banan og synes at summa summarum har dagen gått fantastisk fint.

Blir alltid litt euforisk på slutten og så takknemlig når jeg møter folk som bidrar. I tettstedet Godthåb (nydelig navn) var det et ektepar som sa jeg kunne sove i stuen deres i natt, vennlige folk over alt. Jeg takket og neiet, men jeg hadde ordnet meg i Aars alt. Dessuten så skal jeg unngå å bli for privat. Blir så sinnsykt sliten av det. Denne turen er min og så kan jeg dele litt på blogg. Takker for kommentarer på bloggen. De inspirerer og gir energi.

Skulle gjerne bodd på camping, men den eneste i området er nedlagt. Skulle ha tatt buss, men det gikk ingen på søndager fra Øster Hornum, heller ikke på mandager, så da får det bare være sånn. Det blir jo aldri som tenkt og man bruker alltid mere penger enn man tenkte, men jeg har tro på at dette ordner seg etter Viborg. Da ligger Herberger og campingplassen tettere, Nå er jeg skikkelig på landet.

Taxisjåføren var selvfølgelig også en hyggelig person, som henter meg kl 09:30 i morgen tidlig.

I dag passerte jeg 1000 km siden Stiklestad, og i dag har jeg vært én måned sammenhengende på veien. Jeg gratulerer meg selv og støtteteamet mitt.

Innsikt: Ut å vandre, da treffer du trivelige folk.

Sånn ser 1000 km ut.

9 kommentarer om “52: Scheelsminde-Øster Hornum

  1. Aage

    Da er det bare å gratulere med de første 1000 km! Det komme flere, for her er det bare å gå ,og jeg tviler ikke på at du greier det. Jeg er så glad for at jeg ble kjent med deg og kan følge med deg på denne turen. man skal lete lenge før man finner en dame som våger å gjennomføre en slik tur.

    Hittil har det jo gått fint, men det er jo først nå alvoret begynner. Du er alene og kan bare få hjelp av din kjære over telefonen. Etter hvert har du jo erfart at veien er full av gode mennesker, og dem skal du støtte deg til. De kjenner de kjenner hverken deg eller din historie, så bare bestem selv hvor langt du vil slippe den innpå deg, og vær bestemt hvor grensen går. Ingen har rett til å gå over det punktet

    For et par dager siden skrev du litt om Berndt og havregrøten. I lengden kan det vel også for deg bli litt ensformig med bare havregrøt til frokost. Hva med å kvikke den opp litt med et par skjeer solbær syltetøy. Kjøp et lite glass og fyll det over i en lettere plastboks, så har du for noen dager, og fyll gjerne på med lit annen kraftig mat. På våre vandringer har vi merket at hvis vi ikke får skikkelig frokost så stopper det fort opp.

    God tur videre Betty og kos deg i det yndige landet. Måtte hell og finvær følge deg i tiden som kommer.

    Hilsen Aage, din trofaste følger.

    Likt av 1 person

  2. Tilbaketråkk: Telttur på Nord-Jylland – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar