53: Øster Hornum – Aars

 • 27. mai 2019
 • Distanse: 29.5 km
 • Totalt: 1029.9 km
 • Vær: Regn og vind. Kaldt. Stillongs-vær
 • Økonomi:
  • Gårsdagens saldo: – 197
  • Dagens: 500
  • Kost: 30 pluss 85 pluss 300
  • Taxi: 428
  • Losji: 1550 DKK
  • Ny saldo: -2559

En del av meg kunne jo selvsagt ha dødd for å ha bodd i Aars Hotell en natt til. Et hotell som ligner på Tretten Kro, gir sånn Twin Peaks-følelse. Sovet, ruslet rundt i en koselig by med ca 8000 innbyggere. osv osv. Men en annen del av meg vil videre, holde meg til planen, som er å kjøre lavt budsjett. Jeg eier ikke kreditt kort. Det er fordi jeg ikke tror på å «tisse i buksen for å holde varmen», så jeg må komme meg på campingplasser og det blir i morgen. Det er også lovet sol, litt kaldt men skyfri himmel faktisk ( i skrivende stund, kl 21:00 høljer det faktisk ned enda).

I dag tok jeg rådet til Aage Gram om å spise noe annet enn havregrøt og Real Turmat, så jeg kom akkurat i tide for å bestille meg mat på hotellet. Det var faktisk så godt at jeg gråt av glede. Rødvin glasset var heller ikke å forakte.

Kjente meg sterkere etter mat. Sloss litt med at timene går så fort etter at jeg har kommet frem. Skal vaske noen sokker og truser etc. Skal antagelig bli bra lei av de samme klærne. Sa akkurat til meg selv at i morgen skal jeg få gå med t-skjorte hvis værmeldingen holder det den lover.

Traff en trivelig nordmann på REMA 1000 i Aars. Rett før hotellet. Han fortalte om en som hadde gått fra Sør-Amerika og til Canada for å styrke helsen. Han mente at formen ville komme av seg selv. Jeg aner konturene av det. Må bare få meg rikelig med søvn i natt, så skal jeg «gønne på» i beste Betty stil. Ikke stresse, men flyte med veien.

Innsikt: Jeg har ingen lengsel etter å komme frem, jeg har hjemmet mitt i sekken min og det gjør meg godt!

Reklame

5 kommentarer om “53: Øster Hornum – Aars

 1. Aasne

  Hei Betty! Det er så fint å lese om møtene, du treffer folk langs veien som bare vil deg godt og ikke krever noe til gjengjeld, kunsten er å klare å ta imot. Vi kjenner oss igjen i det du opplever. Bra du hørte på Aages råd om maten, du trenger litt variasjon i kosten, variert næring og tyggemotstand. 😍🍀👍
  Karneval i Aalborg, morsomt. Ta deg tid til de lokale kulturopplevelsene du kommer over underveis, det hender bare en gang og krydrer vandringen og forståelsen av livet der du passerer. Vi har noen utrolig morsomme opplevelser i minnet av festivaler på landsbygda.
  Forøvrig er det bedrident vær her også, slagregn og kaldt, men vi er jo innendørs og kan tørke klærne.
  God vandring videre kjære Betty! ❤️

  Likt av 1 person

 2. Tilbaketråkk: 60: Kragelund-Sepstrup – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s