66: Ølgård-Asbo

 • 12. juni 2019
 • Distanse: 16.7 km
 • Totalt: 1271.8 km
 • Været: Overskyet, ulltrøyevær
 • Økonomi:
  • Gårsdagens saldo: 182
  • Dagens: 500
  • Kost: 200
  • Losji: 743
  • Saldo: -261
Denne steinen ble dratt hit av en hel hær fordi Harald Blåtann skulle bruke den på graven til moren sin. Prosjektet ble avbrutt av at sønnen Svein Tjugeskjegg gjorde opprør mot far sin. Steinen er 1 milliard år gammel.

I dag gikk jeg på en smell. Det stoppet bare helt opp. Gikk tom. Føltes som om jeg gikk bakover og ikke fremover og da hadde jeg 15 km igjen. Jeg merket det etter 11 km, var på en butikk da. Kjøpte og spiste mat, men maten virket ikke som den bruker å gjøre. Vandret tappert videre i håp om at det skulle komme seg, det gjorde det altså ikke og jeg gikk og regnet på at dette var min syvende gådag i strekk. Jeg kommer jo ikke på det av meg selv og plutselig er det for seint. Jeg satt meg bare ned og grein. Ringte mitt kontrollsenter selvsagt: «Houston, we got a problem». Han ordnet opp. Bestilte rom på Danhostel Vejen Sport og taxi (skal dra tilbake og gå der i fra i overimorgen) og nå sitter jeg nydusjet i silkepysj og hører at det tordner og bøtter ned med regn, hadde ikke vært fremme ennå hvis jeg hadde gått hele veien.

Vet ikke hvor jeg skal begynne med å analysere dette, men tydeligvis så har jeg ennå ikke disse bremsene innarbeidet. 7 gådager på rad er for mye for meg. Så enkelt er det. Skal huske på det videre. Skal liksom ikke bli sendt hjem av samme grunn som gjorde at jeg la ut på veien.

Tar en hviledag i morgen. Har endt opp på et idrettsanlegg. Her er det svømmebasseng og en en ny natt med dyne.

Innsikt: Jeg glemte at jeg var på en reise. Jeg skulle «bare» …. Og da blir distansen bare transport. Ro ned og ta reisen tilbake!

Børnenes Vandrebod: Noen barn har satt opp et kjøleskap med varer i hvor vandrere kan forsyne seg og legge igjen penger.
Reklame

12 kommentarer om “66: Ølgård-Asbo

 1. Connie Hendseth

  Nyt fridagen Betty. En og annen smell hører visst med i dette livet. God vind videre, som danskene sier. Jeg heier på deg! 😍

  Likt av 1 person

 2. Grete Ekeberg Henriksen

  Viktig med «time out» av og til, Betty.
  Så mange gådager på rad, da er det lett å gå seg tom
  Håper du får i deg nok væske når du går!
  Nyt fridagen med god samvittighet. ♥♥ 😊

  Likt av 1 person

  1. Takk Grete.
   Jeg koker vann hver morgen og fyller «drikkesystemet» jeg har med, samt en liter på flaske og termos. Merker at kroppen blir dehydrert med mye vind.

   Har svømt 1000 meter og spasert rundt om. Fin dag! Xxx

   Liker

 3. Aasne

  Kjære deg Betty, en fridag i ny og ne på en så lang vandring er godt for kropp og sjel, begge deler like viktig! Om været hos deg er like ille som her akkurat nå så er innelivet det eneste riktige, du kommer deg tidsnok avgårde videre. En god seng og rene klær og kreftene og motet kommer tilbake.
  Takk for vakre bilder og at du deler opplevelser. Kjøleskap til selvbetjening langs veien har vi opplevet flere ganger, gull verdt for en pilegrim.
  God vandring videre ❤️❤️🚶‍♀️🚶‍♀️🍀🍀

  Likt av 1 person

  1. I dag er det nydelig vær selvsagt.

   Fint tørkevær til klær. : -)

   Hyggelig at du takker for bildene og for at jeg deler. Gir litt mere mening når det blir satt pris på. Xxx

   Liker

 4. Aage

  Nå går det mot midnatt, og jeg håper du har hatt en fin og fredfull hviledag i Veijen. En dag uten alt for mange tanker, for hodet må også få sin hviletid. Broderiet hjelper vel til med å koble av fra all planleggingen og vurderingen om hvordan du skal få det beste dagen. Forsett vandringen med god samvittighet etter en forhåpentligvis fin og avslappende dag. Lytt til kroppen, og ta de pausene du trenger og kroppen forlanger. God tur, og vi gleder oss til å følge deg videre.

  Likt av 1 person

  1. Sitter på buss tilbake til det jeg slapp i forgårs.

   Kunne sikkert slappet av en dag til men det er mest luksusen som lokker og det er ikke grunn nok til å hvile 😊

   Lykke til med din vandring!

   Liker

 5. Wenche

  Heier på deg jeg også Betty. Fint å følge bloggen din, lese om dine erfaringer og se de flotte bildene. Carry on 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s