67: Asbo-Vejen

 • 14. juni 2019
 • Distanse: 13.0 km
 • Totalt: 1284.8 km
 • Vær: sol og vind

Tok bussen til Asbo (der jeg slapp taket sist), og gikk i sakte kino inn til Vejen. Besluttet underveis at jeg ikke var helt restituert og derfor ble det bare litt over milen.

Mine forgjengere, som har gått til Rom, har begge brent seg på ca dette tidspunkt av reisen. Jeg har også gått fra Lillehammer, så distansen begynner å bli betydelig.

Svømte 1000 meter i går og kosesvømte 250 meter i dag, badstue og god middag. Skal kjøre sakte kino i morgen også. Da skal jeg dra til byen og forsøke å finne et konditori og bestille meg kaffe og kake. Det har alltid vært forbudt, så lenge jeg kan huske. Bernt, jeg og gutta har frekventert kafe på lørdager i alle de år, men jeg har hatt med meg «slankemat» eller bare drukket kaffe. Det er noe riv ruskende galt, når en ikke kan få til å regulere matinntaket slik at det ikke går an å unne seg noe som helst. Nå er jeg kanskje en smule eple-kjekk, som forbrenner mellom 2500 og 3000 kalorier om dagen, men likevel…..

Da jeg nevnte kosthold sist, så glemte jeg å nevne mengder. Har faktisk aldri spist så lite som jeg gjør nå. Dagens inntak til nå har vært: en kopp te, 1/2 eple. 2 skiver til frokost, med ost og noe dansk kjøtt, litt frukt. Grapefrukt juice. Et glass melk, et egg. LUNSJ: en skive, litt smør, et egg, grapefrukt-juice. Mellommåltid: en skive, et egg, litt tunfisksalat, grapefrukt juice. Før middag: en øl. MIDDAG: En svinekotelett, kartofler, (ingen saus), grønnsaker, et glass vin.

Har gått tom for müsli-barer og havregrøt, dessverre, men på onsdag kommer Bernt med ny ladning.

Har kjøpt ostepop og avventer til «den indre kritikeren fullstendig er stille» med å innta en eneste en. Ingen vits i å putte i seg noe som en blir lei seg av etterpå.

Tror kanskje at årsaken til at jeg får til en flyt nå er at jeg ikke spiser på følelser, som jeg før har gjort, spise fordi jeg følte meg unyttig, uverdig, ikke sett, ikke likt etc. etc. På denne reisen reflekterer jeg ikke engang over sånt.

Fantastisk! Magisk!

Innsikt: Suksess er å oppleve det reisen gir, Roma er endestasjonen.

Reklame

4 kommentarer om “67: Asbo-Vejen

 1. Aasne

  Ja Betty, vær i nuet på din vandring, ta deg tid til å nyte og iaktta, ta del i små gleder og la de store problemene klare seg selv, du kan ikke løse dem likevel, med mindre det er nødvendig . Ikke ha dårlig samvittighet for noe som helst, du presterer i bøtter og spann og trenger næring for kropp og sjel. Om du kommer til Roma i år er det fantastisk, hvis ikke så har du gjort en stor prestasjon likevel og det er bra nok! Når man yter det man kan og litt til, da har man vunnet, selvom Roma ikke blir nådd. Kjære deg, du vinner jo over deg selv dag etter dag ❤️

  Likt av 1 person

 2. Grete Ekeberg Henriksen

  Koselig å hilse på deg i dag, Betty.♥ Artig at du ringte Bernt akkurat da vi sto og snakket med han utenfor Coopen.😊
  Så bra at du nå får Bernt som følgesvenn på veien igjen.🚶🚶Godt å være to.(Kanskje møter vi han på en topp i morgen……) Kos deg med kaffe og kake på konditori i morgen. Nyt ostepoppen, Betty, det fortjener du. God vandring videre 🚶♥

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s