75: Kruså-Jarplund

  • 23. Jui 2019
  • Distanse: 21.4 km
  • Totalt: 1428.9 km
  • Været: Varmt, delvis skyet, sval bris når vi gikk langs sjøen

Noe av det mest demotiverende som finnes er å sammenligne seg med andre og diskvalifisere seg selv og egen innsats.

I dag når jeg våknet f. eks. så jeg at de 3 syklistene som kom etter oss på campingen kvelden før (og laget gourmet-middag) var i full gang kl 07:30 og et par som var fastboende på campingen sin i gang med sin frokost, mens jeg slepte meg på do.

Kommer meg sjelden avgårde før kl 10:00. Ting tar tid liksom.

Det som er interessant er at den indre kritikeren, eller egoet, kall det hva du vil, greier å si at måten du gjør det på ikke er godt nok. Det stjeler selvrespekten.

I 2012 traff jeg en dame som het Debbie Ford og hun sa til meg: «Betty, put that fucking gun out of your mouth».

Jeg vet at jeg ikke er aleine om å sammenligne meg. Folk driver og banker seg selv opp innvendig fordi at de ikke får til nok. Men alle skal ikke gå 30 000 steg hver dag, noen skal bare gå 3000 steg. Standarden må settes etter hvor man er og hva man har kapasitet til og så skal en være fornøyd med det. Altfor lett å se opp til andre eller kritisere andre for det de gjør, jeg snakker til meg selv også.

Hvis folk mister motet av å lese her, bør de la det være, hvis du kan plukke opp driven og entusiasmen i ordene, kan du gjøre de til dine egne og lage deg en retning ut i fra hvor du selv er.

Grensen mellom Danmark og Tyskland

I dag gikk vi over grensen, bokstavelig talt. 5 uker i DK. Der kunne jeg også ha sammenlignet meg og følt meg dårlig, siden hun Synnøve som har gått før meg brukte bare 3 uker. Vi er to forskjellige individer og har levd to forskjellige liv.

Den indre kritikeren er en tillært faen som trigges av at du ikke får det til, og får du noe til, tar den gjerne æren for det.

Etter grensen gikk vi gjennom en koselig landsby, langs en strand og inn i Flensburg, en koselig by. Der spiste vi middag.

Presterte å legge igjen powerbanken på Kruså camping. Sånt kan man kritisere seg selv for også. Helt unødvendig tidsbruk. De skal sende den poste restante til Rendsburg. Så da fikk vi ihvertfall planlagt strekket dit og er der om noen dager.

Er trøtt som en dupp. Skal bli godt å sove i fri luft.

Innsikt: vær oppmerksom på den indre kritikeren som kritiserer og bedømmer det du gjør som bra nok eller ikke.

2 kommentarer om “75: Kruså-Jarplund

  1. Wenche

    Husk – de som skynder seg har målet i sikte, mens ditt mål er veien. No stress! Finne roen og nyte vandringen, veien og tiden ❤ God tur videre 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar