78: Schleswig-Ahlefeld

  • 26. Juni 2019
  • Distanse: 23.2 km
  • Totalt: 1493.4 km
  • Været: Varmt fra formiddagen av (28 grader), litt svalere utover dagen

Våknet etter en tropenatt i telt. Kastet oss ut i Schlei (en arm av Østersjøen) og pakket rolig tingene etter en havregrøtfrokost.

I dag måtte vi velge mellom leden og vår egen vei. Leden til Rendsburg er 38 km og det er for langt for meg. Riktig nok var det to hoteller vi kunne bodd på, men det er utenfor budsjettet, så vi valgte å gå til en campingplass på vår egen vei. Nå har vi bodd på hotell på Rødekro, telt i Kruså, telt i Jarplund, Pensjonat i Istedt, telt i Haithabu (rett utenfor Schleswig. Haithabu er tysk for Haddeby, som er moderne dansk for Hedeby, Nordens eldste by som lå her på 800-tallet) og telt nå i Ahlefeld.

I morgen går vi til Rendsburg og tar noen hviledager. Skal hente powerbanken på posten sendt fra Kruså camping. Sjekke ut turistkontor om videre vei. Vaske klær. Og la kroppen få hente seg inn. Sannelig ble det 7 gådager på rad igjen, men det er lettere enn forrige gang, skjønt jeg er gåen (på en god måte) nå. 3 vannblemmer, men litt sportstape holder de i sjakk. Føler at jeg lever. Virkelig fint å være på tur.

Innsikt: det er mange veier til Rom

Legg igjen en kommentar