81: Hohenwestedt-Itzehoe

  • 1. juli 2019
  • Distanse: 27.0 km
  • Totalt: 1565.1 km
  • Været: Vind, delvis skyet, flott varndrevær

En hard dag for mitt vedkommende, men alle dager er jo forskjellig vedrørende form. Dagsformen varierer i hverdagen også. I dag hadde jeg Fatigue-følelsen og den har jeg ikke hatt siden jeg forlot Trondheim. Den trøttheten biter, akkurat som strøm, men jeg er okei i humøret for det. Skjerper meg, men tåler lite folk da. Var klar over at distansen var over 20 km og da er det bare å bite tenna sammen. Litt anstrengelse må til for å komme seg til Roma. 2 vannblemmer kan rapporteres.

Ellers har 2 hviledager i Rendsburg gjort at soveposen min har vært på renseri og alle klærene er nyvasket. Turklærene skyller jeg hver kveld, fordi de tørker over natten. Powerbanken ble en saga blott fordi vi hadde oppgitt en adresse til et nedlagt postkontor, så den gikk vel i retur til Kruså camping. Egenpleie og pleie av kjærligheten og turist-feeling og ferie, alt på en reise.

Begynner å forberede meg på at Bernt skal dra på onsdag. Prøver å se på lyspunktene med det, så jeg ikke går i do når jeg er aleine. Blant annet blir det en forbedring på kartene, når han har en pc å lage de med. Det blir mindre ferie og flere hvite dager :-), lever enklere og mere havregrøt.

I dag har vi pratet om folk vi liker og folk som ikke liker oss. Sistnevnte er det mange av. 🙂 Som min kjære psykiater gjennom 3 tiår sa til meg at hans veileder sa til ham: «Jo mere du arbeider med deg selv, jo mindre liker folk deg». Det er om mulig en sannhet. Men alle kan ikke like alle, bare Gud får til det. Og da er vi inne på et vidt tema, som ikke skal taes i kveld.

Vi har landet på Cafe Schwarz Hotel. Hyggelig. Litt sånn Uffa look-a-like navn. Greier å trives overalt. Skal «gunne på» i morgen hvis beina tåler det. Få gjort unna det ‘svarte’ området på planen min. Vanskelig vei fra danskegrensen fordi etappene på leden er lange. Og uklart hvor man kan bo, men alt ordner seg. Ingen campingplasser i sikte og det er greit når marsjen er lang. Det andre «svarte» området mitt var fra Lillehammer til Oslo, hardeste på hele reisen så langt. Usikkerheten tar energi. Etter Stade tror jeg det skal bli lettere. 55 dager pluss hviledager gjennom Tyskland hvis jeg greier 20 km hver dag, men hviledager må til, så vi får se hvordan det går seg til. Som Bernt skrev i går: Å leve i ‘the not knowing’ og tåle det er viktig.

Innsikt: gi slipp på de som ikke liker deg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s