90: Soltau-Bergen

 • 13. juli 2019
 • Distanse: 23.6 km
 • Totalt: 1758.1 km
 • Været: Overskyet og regn
BERGEN?

Innsikt: Veien blir til mens du går

Hard Rock Cafe avd. Betty Stjernen
Reklame

2 kommentarer om “90: Soltau-Bergen

 1. Aage

  Hei Betty!

  Endelig tilbake igjen etter et litt for langt opphold. Ja det står bra til, og nei, du er ikke glemt. Snarere tvert i mot. Aldri har jeg tenkt så ofte på noen av mine venner. Tenker på deg hver dag, ja mange ganger hver dag, men det er dessverre blitt lit få kommentarer. Jeg kan ikke gi annen grunn til det enn at jeg er redd for a blande meg for mye inn i dit prosjekt, og på den måten forstyrre deg.

  På den andre siden blir det på en måte litt tomt de dagene du ikke rapporterer, så kanskje er det kanskje likedan for deg de dagene du ikke får noen respons på det du skriver. Alle vil vi jo gjerne vite at det vi gjør ikke blir oversett.

  Skal jeg komme med en kommentar må jeg jo kunne skrive noe vettugt, Det du skriver er jo så godt formulert, og det ligger så mange tanker bak det, at det fortjener mere enn en «bare en tommel opp». Å formulere meg skriftlig ligger egentlig ikke for meg.

  Som jeg har sagt før, så har du mang fine bilder som beskriver vegen du går godt. Alle disse oversiktsbildene av landskapet som godt beskriver evigheten på vandringen din. Det er liksom ingen ende, selv om vi vet at målet ligger der fremme et sted. Ta etappene om de kommer, for etappelengden gir seg jo egentlig selv. Spessielt de dagene du ikke ligger I telt, og teltlivet blir jo litt vanskeligere i et land som ikke har allemannsretten.

  Det var det jeg hadde på hjertet i dag, så da er det bare en ting å si:

  GOD TUR VIDERE.

  Likt av 1 person

 2. Kjekt å bli «forstyrret».

  Hadde gjort det samme om jeg hadde en venn med et sånt prosjekt som dette.
  Litt styr å følge opp, så jeg skal vel bare være glad for lav respons på bloggen ☺️

  Nevner dere i neste blogg.

  Takk så langt! Xxx

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s