89: Tewel-Soltau

  • 12. juli 2019
  • Distanse: 16.7 km
  • Totalt: 1734.5 km
  • Været: Regn, så sol

Alle veier fører til Rom, også via leden. Går den så ofte jeg kan, ut i fra form og avstand til steder å bo. Skal man gå i 5/6 uker kan man sikkert være slavisk og gå alle krinkler og kroker, men skal du vandre et halvt år, må du velge det som går best totalt. Dessverre har leden masse asfalterte veier også, det er siste sort. Beina trenger mykt underlag. I dag gikk jeg gjennom en vakker skog og der var det 3 felts med godt terreng. En sti for hester, en for gående, og en brosteinsaktig sak til høyre. (Området er en del av Naturpark Lüneburger Heide)

En vakker dag, men disse dagene hvor jeg ikke har så langt å vandre, er nesten mere slitsomme enn de med lengre etapper. Jeg går annerledes da og deler pausene opp annerledes. I morgen er det opp i mot 25 km til Bergen, så da får jeg etappekjørt opplegg. Liker det også.

Startet med regn og så kom solen. Det beste vandreværet er overskyet, men jeg klager ikke. Alt av vær går an om sommeren, og i dag tror jeg bonden er mer fornøyd siden det har regnet i hele natt.

Da er det dusj og etterpå mat.

Innsikt: dagene har sine egne kvaliteter

Wilfred hadde besøk av HA Trondheim og en av gutta glemte igjen denne skjorten.
Reklame

En kommentar om “89: Tewel-Soltau

  1. Tilbaketråkk: 157: Bassano del Grappa – Cittadella – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s