92: Celle-Bröckel

 • 15. juli 2019
 • Distanse: 23.6 km
 • Totalt: 1804.5 km
 • Tid: 9:49
 • Været: Overskyet

Jeg tror min payback-tid har kommet. Jeg har drevet med yoga hver morgen siden 1986, hver morgen, på ferie, på jobb, whatever, med to håndfulle unntak, det er alt. Yoga hver morgen på denne turen også. Jeg har ikke vondt noen steds, jo, litt i et meniskoperert kne….. That’s all.

Paybacktime er artig det. Jeg elsker det. Min ayurveda-lege i India sier: Those who doesn’t stretch, doesn’t live!

Alder er realitet, men å eldes er faktisk valgfritt.

Det er mandag og jeg er så glad for denne oppgaven. Føler at jeg har noe å gjøre. Gikk gå-sakte-aksjon gjennom Celle, en nydelig vakker by. Prøvde meg på pilegrimsløypen, men det er asfalt samma søren og siden det er vakkert overalt, så gikk jeg turstien ved siden av, som var gruslagt. Underlag is everything.

Jeg blir gladere og gladere for hver dag som går, og det er da noe. Har ikke savnet Trondheim en dag, ikke en time, ikke et sekund. Har bare savnet Bernt og meg sine rutiner, fredagskvelden, lørdagsmorgenene, men det er oss og ikke byen. Jeg var ensom og utslitt de tre siste årene i Trondheim, nå er jeg aleine og sliten, det er noe ganske annet.

Snakker mere med mine sønner nå enn da og alle kan røre på seg, selv etter fylte 50.

Føler at jeg lever igjen og jeg forsøker å lytte dypt og være åpen for hva livet vil meg. Føler at det er bra dette jeg gjør.

I dag har jeg endt opp på et ikke for dyrt hotell og de hadde et lite svømmebasseng og en sauna. Har frekventert der i 2 timer. Nå er det å zappe TV-kanaler og sove. Alle klærne ligger i vaskebalje som jeg fikk av verdens triveligste unge dame resepsjonist.
Skal heldigvis ha hviledag i morgen.

Takk for alt det nye!

Innsikt: Livet vil deg noe, åpne opp for det!

Reklame

3 kommentarer om “92: Celle-Bröckel

 1. Aasne

  Idag ser jeg du har hatt en god dag Betty, ja livet vil deg noe, og veien er med på å vise deg det. Vi har alltid spurt oss hva vil «veien» vise oss denne gangen? Den viser oss veien gjennom livet og gir oss mulighet til å finne ut hva som venter bak neste sving. De fleste man møter er vennlige og nå en ung dame med vaskebalje. Veien er full sv muligheter om man åpner sinnet. Du har vært sliten av å yte, du får mye tilbake ved å åpne deg og gi, du har mye å gi og du får overskudd av det du får tilbake.
  Takk for at du deler så fine bilder, beskrivelser og tanker, det gir meg mye.
  Hilsen fra toget til Heimdal for å utforske en ny innvandrerforretning, og stor klem❤️🍀🚶‍♂️

  Likt av 1 person

  1. En morgenhilsen fra Brøckel.

   Hyggelig at du setter pris på bilder etc.

   Du vet om anstrengelsene men også lettheten med å vandre. Fint å være i kontakt med selveste livet.

   Takknemlig og opplagt i dag.

   Hilse! Xxx

   Liker

 2. Aasne

  PS!
  Det lønnet seg å dra til Heimdal, kom hjem med sekk og nett med masse fine varer, frukt, grønnsaker og nøtter, samt fersk makrell og fiskemat fra fiskebutikken. Forøvrig savner vi deg og ser frem til å møtes utpå førjulsvinteren 😍🍀👍🚶‍♂️🚶‍♂️

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s