93: Bröckel-Wipshausen

 • 17. juli 2019
 • Distanse: 20.9 km
 • Totalt: 1825.4 km
 • Tid brukt: 7:42
 • Været: Sol og varmt

I dag gønnet jeg på etter pausen, for å rekke en buss til Braunschweig. Det var litt gøy å gå på tid og kjenne at kroppen ville være med. Rakk bussen med 10 minutter. Årsaken var at det fantes ingen sted å overnatte i Wipshausen, så i morgen tidlig må jeg tilbake dit jeg slapp turen og gå inn til Braunschweig.

Bor på et hotell til 500 kroner inkludert frokost. Ikke verst det. Nesten midt i byen. Ankom kl 20, orket ikke å gå ut igjen, så middagen ble to brødskiver med leverpostei. Etter 20 kilometer smaker alt himmelsk. Her har de en sånn skikkelig god dyne og jeg lurer meg på om dynetrekket er ordentlig sateng. Det skal ikke bli vanskelig å sovne ihvertfall.

Bussjåføren var rett og slett en plagsom idiot, som kommanderte meg til å sitte helt foran, fordi han ikke kunne veksle en 20 euro. Så prisen jeg betalte var å høre på alt mulig, om hvor det var kult å gå ut, hvor jeg kunne fiske. Han spurte meg 5 ganger om navnet på hotellet jeg bodde på, jeg sa det aldri. Men jeg fikk tilslutt sagt at jeg er en gammel dame som snart skal gå og legge meg.

Han insisterte på at jeg burde bli med et par stopp til og se byen. Jeg ler meg ihjel. Jeg sa for femte gang at jeg skulle av på Radeklint!. Synes det er vanskelig å være høflig når jeg er sliten. Greide meg sånn noenlunde.
Han sa det var greit med de to euroene jeg hadde i løse penger.

Oppgaven min er å vandre, ikke å fly rundt og slite meg ut. Skal få sett Braunschweig på fredag, da skal jeg møte Britta som sang i sølvbryllupet til Bernt og meg. Det blir trivelig.

Innsikt: Det er mange dyr i arken

Reklame

2 kommentarer om “93: Bröckel-Wipshausen

 1. Eli K. Nøttestad

  Alltid hyggelig og interessant å lese reisenotatene dine, Betty.
  Tenker på alt du får sett, kjent på og tenkt igjennom mens du vandrer på veg til Rom.Tenker på alle som har gått der før…av ulike grunner og med ulike håp og forventninger.
  Synes du er utholdende og god på selvinnstruksjon/ motivasjon, selv om det må røyne på innimellom.
  Her dreier det seg om pakking, rydding,kasting og fotografering av leilighet mandag.
  Denne tørnen gjorde dere for et par år siden. Dere ble for nøyd med endringen til mer oversiktlig bolig og mindre TING.Det kjenner jeg skal bli godt, selv om det er vanvittig vakkert i Grillstadfjæra nå og rart å skulle dra herfra.
  God tur videre til deg… som e på vandring- Betty!
  Morgenhilsenfra Eli

  Likt av 1 person

  1. Ja det er mange som har gått her, i mange tusen år faktisk. Vi har bare kjørt bil i ca 100 år.

   Jeg har ennå ikke møtt en annen pilegrim i Tyskland, så i våre dager er det kanskje ikke så mange.

   Ønsker deg lykke til med prosessen du står i. Det av verdi kommer tydeligere fram når det som bare krever energi blir borte. Du har snakket om å flytte i mange år. Det er fint overalt, Eli. Regner med du har valgt noe annet bra.

   Ha en vakker dag! Xxx

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s