133: Lechblick-Schongau

  • 2. september 2019
  • Distanse: 18.6 km
  • Totalt: 2651.5 km
  • Tid brukt: 6:16
  • Innkvartering: Hotel Blaue Traube

En vandredag mindre.
En dag nærmere Roma.

One Day shorter of breath.
One Day closer to death (Pink Floyd)

Perfekt vandre vær i dag. Hviledag sammen med Bernt i går i Peiting.

Tok taxi tilbake til dit trackingen stanset på lørdag. Glad jeg ikke har begynt å lefle med å hoppe over eller godta transport som en del av reisen.

Vi leverte nøkkelen på hotellet og fikk en regning, men vi har betalt og viste kvittering, hvorpå hun viste skjermen sin og der stod det ikke.

Alt ordner seg. Hun fant det etter en stund. Booking.COM har mye å passe på og Bernt som jobber med sånt, sier at sånt skjer nok ofte etc., og tar det helt med ro. Jeg blir redd for å bli lurt. Redd for å ikke bli trodd. Redd for at det skal bli et styr. Altså: redselsstyrt atferd. Ikke bra. Som Bernt sier: det er ingen som kan lure oss, hvis du blir trekt to ganger, så ordner selskapet opp. Vi har de i ryggen. Ingen hotell kan holde på med sånt. Og jeg vet det jo, men følelser er ikke rasjonelle. De er styr av noe gammelt innlært. Igjen… Gamle trossystemer. Gamle overbevisninger. Da jeg vokste opp fikk jeg høre mye av de voksne at de fleste andre var idioter og ikke til å stole på. Særlig leger gikk det ut over. Folk som tjente godt. Folk som trodde de var noe. Folk som kunne lure oss. Det er 50 år gamle overbevisninger jeg arbeider med. Jeg er redd for å bli lurt. At det skal være sant at noen vil ødelegge for oss.

Denne reisen skal gi meg ihvertfall 60 nye møter i resepsjonen på hoteller, så jeg skal få øvd meg godt på de redselsstyrte trossystemer. Pulverisert de, for jeg vet at menneskene på veien vil meg godt og jeg har ikke møtt noen som vil lure meg, det foregår på innsiden.

Innsikt: interessant å møte gammelt gjennom nytt.

Reklame

En kommentar om “133: Lechblick-Schongau

  1. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s