134: Schongau-Bad Bayersoien

  • 3. september 2019
  • Distanse: 25.9 km
  • Totalt: 2676.4 km
  • Tid brukt: 9:23
  • Innkvartering: Bayersoier Hof

En spennende vandredag. Fikk vandre noen kilometer i skikkelig villskog ved en livlig elv. Strabasiøs sti, så det var skikkelig arbeidssomt, men på en god måte. Man glemmer seg selv, både fysiske og psykiske saker og da er man der man skal være, i naturen.

Fortiden er en plage og jeg vil ikke at den skal plage meg noe mer, derfor arbeider jeg med meg selv og synes at det er en slitsom, men bra prosess. Noen må fri seg fra dritt og lort som holder energien tilbake, som begrenser en selv, som gjør at livet ikke oppleves så vakkert som det er.

Veldig fornøyd i dag fordi jeg fant turgleden tilbake. Det har vært mye etappetenking forstod jeg i dag. Også ble jeg veldig trøtt da Bernt kom, som om noe ansvar slapp taket. Nå er jeg ‘on track’ igjen. Gleder meg til i morgen.

Byen vi var i; Schongau med sine 12000 innbyggere hadde BY-WIFI. Litt Vittig. Ikke så vakker by, har vel fått skikkelig juling under krigen. Byen ble flyttet på 1300-tallet fra et annet sted, så gamlebyen fikk vi ikke sett.

Nå er vi skikkelig på landet. Koselig sted med et godt vertskap. Svineknoke var det de hadde, så vi tok i mot.

Innsikt: menneskene vil meg vel.

6 kommentarer om “134: Schongau-Bad Bayersoien

  1. Gunnar Prytz Leland

    Fint att få följa dig, Betty, på din vandring mot Rom. Många vackra bilder och personliga reflektioner om vår livsvandring. God tur vidare mot målet önskar vi från Saksvik.

    Likt av 1 person

  2. Inger Lise Bye

    Må bare være ærlig og si at å følge blogger, er jeg ikke god på.
    Men nå prøver jeg å lese tilbake på alt du har skrevet. Din blog er den eneste jeg noen gang har fulgt. Skal heretter lese hver dag👍🏿👍🏿
    Så interessant, og jeg er mektig imponert‼️
    Min mann og jeg kommenterer……AT DET GÅR AN😫😫
    Lykke til videre😍Er det langt igjen nå?
    Klem fra Heimdal🎉🎉🌷

    Likt av 1 person

  3. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar