137: Garmisch-Partenkirchen – Mittenwald

 • 6. september 2019
 • Distanse: 22.9 km
 • Totalt: 2739.8 km
 • Tid brukt: 8:06
 • Innkvartering: Alpenhotel Rieger

Nok en gråværsdag, men uten nedbør. Uansett, de flotte fjellene omkring oss fikk vi ikke se. Men vi så nå i alle fall hoppbakken. Vi startet fra Garmisch-Partenkirchen og gjorde unna 200 høydemeter på de 5 første kilometerne. Høyeste punkt i dag var på 1021 m.o.h.

Dagens opptur var nok etter Klais, hvor vi en liten bit fulgte den gamle romerveien. Det vil si, denne veien ble brukt lenge før romerne. Det gikk en gammel handlesrute her som allerede 500 f.Kr. ble brukt av kelterne når de handlet med etruskerne. Skikkelig historisk grunn med andre ord.

Forøvrig gikk den siste delen av dagen i fint alpelandskap med grønne enger og mange utløer. Framme i Mittenwald tok vi inn på suite i Alpenhotel Rieger, siden det var det eneste vi fant ledig. I skrivende stund er Betty nede i svømmebassenget/saunaen. Vi har det ikke ille, nei.

Innsikt: Godbitene på vandringen kommer overraskende og uventet.

Reklame

9 kommentarer om “137: Garmisch-Partenkirchen – Mittenwald

  1. Thor-Erling Jakola

   Dere er helt fantastisk spreke og utholdende, 😀👏👏 👍 Fine turopplevelser i bilder og tekst …Ønsker dere god tur videre og god helg.👋

   Likt av 1 person

 1. Aasne

  Man blir ydmyk av å vandre på steder folk har ferdes til fots og med hest i tusener av år, da blir vi selv ganske små i den store sammenhengen.
  Synd dere har drittvær i fjellet, det må være flott å se de mektige fjellene i klart vær, håper det bedrer seg for dere! Fint å ta inn på luksushotell i suite, det fortjener dere, særlig Betty som har sett litt av hvert. Det er jo «off season» i Alpene nå og da er prisnivået på overnattingsstedene noe helt annet enn om vinteren. Vi kom med bil til Chamonix for en del år siden i håp om å se Mont Blanc, tåka hang langt nedover fjellsidene, men da vi trakk fra gardinene i vår fantastiske suite lå fjellet der i all sin prakt! Vi ba om et godt rom og fikk høre at der hadde de bare gode rom! Prisen var god også, vi kom litt sent, hadde ikke bestilt, det var lørdag og sommer. Slike steder er svindyr om vinteren!
  Nyt luksusen og få tørket klær, kropp og sinn!
  Vandre videre og ta vare på hverandre!

  Liker

 2. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

 3. Tilbaketråkk: 180: Giovi-Arezzo – Eg e' på vandring

 4. Tilbaketråkk: 199: Hageseter – Furuhaugli – Eg e' på vandring

 5. Tilbaketråkk: Vandringen fra Stiklestad til Roma er fullført! (204: Sel – Otta) – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s