140: Innsbruck-Patsch

 • 10. september 2019
 • Distanse: 13.0 km
 • Totalt: 2804.5 km
 • Tid brukt: 6:09
 • Innkvartering: Parkhotel Matrei

På hviledagen tuslet vi rundt i Innsbruck. Ikke så imponert over byen egentlig. Blanding av Bergen og Oslo, litt masete, men jeg fikk kjøpt meg en ny sekk, så den gamle er forlatt, etter 20 års tjeneste. Den har vært fabelaktig, men innrømmer gjerne at den nye gjorde susen. Solen begynte å titte fram midt på hviledagen og vi fikk føle turistlivet på kroppen.

I dag hoppet Tore av. Det har vært en drøm å være på lag med mannen. Takker for fysisk følge og for gjennomført reise. Jeg kjenner ikke mange som hadde tålt siste 3 milsetappen. Han løftet 3 værmessig verstingdager, en bauta med godt blikk for gruppen. Han fulgte med oss et stykke i dag. Det ble stilt da han dro. Luften gikk litt ut av ballongen, liksom.

Bernt og jeg kavet oss videre og oppover 400 høydemeter og måtte gi oss etter 13 kilometer. Trøtte og vondt hist og her. Førstedagsproblematikken. Stoppet trackingen og tok buss dit vi bor og det blir buss tilbake i morgen. Hver meter skal gåes!

På bussen oppdaget vi hvor trang veien var og pilgrimsruten er lagt der trafikken går. Vi lager en ny og bedre rute for i morgen.

Himmelsengtiden er over, nå er det delt seng og praktisk ungdomsherbergestil.

Takknemlig igjen. Setter pris på at Bernt slår følge noen dager til, jeg er et flokkdyr, men trenger aleine tid, blir nok av det resten av turen. Begynner å se konturene av når jeg kan være i Roma.

Fornøyd med at vi er i stand til å si stopp. Generelt fornøyd med tilværelsen. Undres over hvor glad og sterk jeg føler meg totalt sett. Undres over at kroppen er så villig til å restituere seg. Undres over hvor langt jeg har kommet, nå er det bare Italia igjen, nesten.

Innsikt: Undring er en god tilstand.

Reklame

6 kommentarer om “140: Innsbruck-Patsch

 1. Synnøve Skåksrud

  Tenk at du har kommet deg helt til Innsbruck. Jeg var der på Østerrikes nasjonaldag 26.okt. Snøen hadde lagt seg over Brenner passet så jeg måtte dessverre ta toget. Ønsker deg en god vandring i Italia. Lucky you 👣👣

  Likt av 1 person

  1. Vi har hatt boken din med som preferanse 😊, sendte den hjem med Tore i går. Hit må du tilbake og vandre. Vi har hatt to veldig annerledes vandredager enn i Tyskland. Verd det hele.

   Takker….

   Spennende dette.

   Liker

   1. Synnøve Skåksrud

    Ja jeg vil gjerne komme tilbake. Følger du nå via Romea ruten, slik jeg gjorde? Hvis du skulle trenge hjelp så husk at jeg har flere som jeg ble kjent med på min vandring så sikkert du kan kontakte.

    Likt av 1 person

 2. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s