139: Seefeld in Tirol – Innsbruck

Det var ikke meldt bra vær denne dagen heller, og værmeldingen slo virkelig til. Det bøttet ned stort sett hele dagen hele dagen. Ikke var det særlig varmt heller, så vi regnet med at det snødde i høyden, og det viste seg å stemme når vi fikk noen gløtt av fjellene på tampen av dagen.

I går når vi ankom Seefeld var det tyrolermusikk og framvisning av tradisjonelt håndverk, og de hadde startet på nytt når vi gikk i dag, så vi fikk med oss litt saueklipping før vi gikk.

Seefeld ligger på nesten 1200 m.o.h og vi skulle ned til ca. 600 m.o.h relativt kjapt. Men det var en helt grei nedstigning. Vi lunsjet i Leithen og spiste middag på en kinesisk restaurant i Zirl, før vi la bak oss et nokså langt strekk langs elven Inn før vi tilslutt trasket gjennom gatene til hotellet etter å ha lagt bak oss totalt litt over 3 mil.

På hotellet viste det seg at vi var blitt oppgradert av en eller annen grunn så rommet var over all forventning. Betty har sovnet i himmelsengen etter en fabelaktig innsats og jeg skriver litt om dagen som var.

Innsikt: En kan gå langt på en god dose kinamat.

Reklame

4 kommentarer om “139: Seefeld in Tirol – Innsbruck

 1. Aasne

  Jøje meg, 30 km i møkkavær og bratt nedstigning er ikke for pyser, da er det bra dere er flere, og ekstra bra at dagen ender i en himmelseng! Bedre å bli oppgradert enn nedgradert 😍👏🥂
  Vi har også gått langs elven Inn, på sveitsisk side da vi gikk i Graubünden for to år siden på Bündner Jacobsweg i Engadin og startet i Val Müstair, hjemstedet til Dario Cologna.
  Jeg håper været bedrer seg og at ikke vinteren overmanner dere, vi hadde snøvær i fjellet på den turen. Lenger ned i dalen ble varmen overveldende, så kontrastene kan være store. Lykke til med vær- og føreforhold på videre vandring.
  🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🍀👍

  Likt av 1 person

 2. Tilbaketråkk: Sommer i Tyrol (og i Bayern) – Bernts turblogg

 3. Tilbaketråkk: 190: Montefiascone – Poggino – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s