153: Levico Terme – Borgo Valsugana

 • 25. september 2019
 • Distanse: 18.0 km
 • Totalt: 3066.7 km
 • Tid brukt: 6:01
 • Innkvartering: La Villa Degli Orti

Hotellet i går hadde skikkelig god mat og der skulle jeg gjerne ha tilbrakt noen dager, men jeg vil videre også. Vandredager nummer 6 i dag. Har planlagt 3 til, hvis kroppen vil.

I morges la jeg merke til at de hadde hatter fra alle verdens kanter hengende i frokostsalen. I går kveld nevnte jeg for Bernt at min hatt hadde sett sine beste dager. Så gikk jeg til resepsjonen og lurte på om de ville ha min hatt på veggen. Det ble et hjertelig møte med en familie. Jeg har lovet de, som sted nummer to, å gi de beskjed når jeg har ankommet Roma. De skulle skrive på hatten fra Norge til Roma, navnet mitt og årstall. Det var morsomt. Så ble det klemming på begge kinn og jeg vandret lykkelig derifra, uten hatten.

Det første jeg så i en handlegate var en butikk med hatter, men det var deilig å gå uten, så jeg utsetter det til en annen dag. Kanskje ramler det en hatt ned fra himmelen. Bedre å få en hatt i hodet, enn en murstein iallefall.

Må si at jeg føler meg friere ting og tang, enn noen gang, men selvsagt, jeg har mine tinger i sekken, som jeg mener skal være med meg hele reisen, derfor bærer jeg uten å klage, men de kommende dager, skal jeg bo et stykke frem. Så jeg må ta tog opp og ned for å få trackingen og vandringen til å henge sammen. Det betyr at jeg ikke må pakke sammen sakene mine hver morgen og det skal bli fint, samt å vandre med lille sekken, som jeg har i store sekken.

De nye skoene går seg til. Ingen blemmer. Klemmer hist og her, men jeg berger godt. Imponert over hvor lette de er, men likevel gir de god støtte. Passer veldig godt til denne reisen her, med så ulikt underlag. De «gamle» har jeg fortsatt i sekken. Bærer på de et par dager til.

Underlig å vandre i en dal med fjell på hver side, høye som Galdhøpiggen. Naturen er mektig. Holder på å venne meg til folkene. Her jeg sitter nå snakker de null engelsk, men med kroppsspråk og lommebok er det utrolig hva man får til.

Innsikt: aleine kan man ha styremøte med seg selv, og er man tilstede da, kan avgjørelsene bli riktig bra.

Reklame

2 kommentarer om “153: Levico Terme – Borgo Valsugana

 1. Inger Lise Bye

  Kjære deg)))))) Fantastisk flotte bilder som nok tar mye av din tid å knipse😊😊 Glad for å lese at du har det bra😊 God tur videre-vi følger deg hver dag min mann og jeg. Klem

  Likt av 1 person

 2. Tid er det jeg har nok av om dagene. Skjønt det føles travelt når veien er over 20 km. Særlig siden det lir fortere mørkt om kveldene. Om morgenen er det litt hektisk også. De støvsuger rundt ørene på meg. De er sikkert vant til forretningsreisende som er ute av rommene gørrtidlig.

  Hils.

  Ha en vakker dag!

  Xxx

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s