164: Polesella – Ferrara

  • 8. oktober 2019
  • Distanse: 25.3 km
  • Totalt: 3379.9 km
  • Tid brukt: 6:59

En smooth dag, men jeg må komme igang tidligere når strekket er over 20. I dag var det toget tilbake til gårsdagens stopp som ikke gikk før 11 og noe. Det har jo sine fordeler å få drøye litt om morgenen også. Og ta en kaffe (espresso) på cafe. Koster 1 euro og 10 cent og er 2 slurker, sånn gjør Italienerne det, raskt inn og ut.

Det var mye asfalt. Prøver å ikke hate det. Har gode sko ihvertfall. Kom til en benk etter 6 km, men der var det et vepsebol, så veien gikk videre, etter 9 km satt jeg meg bare ned i veikanten og koste meg med Real Turmat müsli pose. Masse proffe syklister trente i grupper i dag. En av gutta snudde sykkelen, syklet tilbake til meg og sa ett ord på italiensk. Jeg skjønte det ikke og spurte «English?» Han sa: «Beautiful», mens han snudde sykkelen tilbake og etter de andre. Det tok jeg virkelig til meg som et kompliment og tok et bilde av meg selv med det samme. Reiste meg og tok et bilde av Hard Rock Cafeen min og satt meg ned igjen. Lo og gråt om hverandre. Fikk samme følelsen som jeg fikk i Danmark, etter Aars, da en fremmed dame velsignet turen min. Jeg trodde hun var prest. Da også gråt jeg masse. Og jeg takker disse to fremmede for at de gidder å gi så mye. Man vet jo aldri når noe treffer hjerte, men i dag gikk det rett hjem.

Fant en liten bar på halvveien og fikk toast og masse omsorg. Før jeg gikk tok jeg en medisinsk Fernet. Den virket noen kilometre. Min søster Gry Annett kaller det for fyllikdrikk, men for meg er det kun til selvmedisinering når det er påkrevet. Akkurat som pinnekjøtt, det er godt, men du spiser det ikke hver dag.

Spiser det samme som jeg spiste i går. Noe suppegreier med nudler og god smak, mens jeg blogger. Fikk forresten beste sushi-måltidet ever i forrige by, som jeg allerede har glemt hva het. Rovigo?

Skal grøsstidlig opp og legge bak meg mere landskap og flere dårlige tanker, om de kommer, sjeldnere nå, stoler mere på det nye.

Innsikt: ta i mot

Reklame

2 kommentarer om “164: Polesella – Ferrara

  1. Wenche Nilsen

    Så utrolig hyggelig med flotte komplimenter. Du skal så absolutt ta de til deg 🙂 Hyggelig lesing, og igjen asså – helt fantastiske bilder. For en reise 😀 God tur videre 🙂 Klem fra meg 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s