167: Argenta – Cà di Lugo

  • 12. oktober 2019
  • Distanse 22.5 km
  • Totalt: 3441.4 km
  • Tid brukt: 6:38
  • Innkvartering: Rosa dei Venti

Fokus! Gjør jobben! Fokus! Gjør Jobben! Fokus! – gjentok jeg de 5 siste kilometerne. Høyt og klart! Måtte gå på for å nå fram før mørket la seg. Sti, med noen høye siv, masse greiner å snuble i, flygehøns som plutselig flakset opp, masse snegler jeg ikke skulle tråkke på. Ingen må komme her å si at de siste milene til Roma ikke er en jobb som må gjøres. Dette er ingen drøm. Ingen kosetur heller. Det er en vandring gjennom et godt halvt år, en vandring som gjør en forskjell. En vandring som allerede har gitt uttelling i form av mere glede og mening.

Fikk en så utrolig trivelig start i Argenta. Kaffe Macciato, med skrevet LOVE i og utrolig trivelige folk. Tok 2 kaffe og et slags wienerbrød med vanilje i, og jeg var smørblid mange kilometer etterpå.

Kommet frem til et sted som er lett å være menneske på. Ut i ingenmannsland fantes altså dette. Men siden folk stort sett kjører bil, så er det kanskje ikke så rart. Stedet har 5 hus og dette hotellet. Skulle, igjen, gjerne gått VIA ROMEA slavisk, men der var det 45 km til første bosted og sånn dere kjenner meg, så kommer ikke det på frågan. Så jeg har tatt en short-cut. Se bilde fra mobilen.

Innsikt: Gjør Jobben! Fokus!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s