170: Forlì – Fratta Terme

Tur 170 og i dag 3500 km, ene og alene fordi jeg oppdaget at jeg manglet 400 meter på å tippe over 3500 og da gikk jeg «litt feil», rundet kvartalet en ekstra gang og vips så var vi over den magiske grensen. 4000 km blir det ikke, ikke på denne reisen.

Installert på et stilig hotell. Grand Hotel Terme della Fratta. Det er ikke noe latmannsliv i det hele tatt. Skyndte meg å få av meg klær, dusjet, fikk på badekåpe og prøvde 2 basseng og en badstue, før jeg skyndte meg i dusjen for å rekke middagen.

I morgen har jeg fotmassasje på programmet, kroppsmassasje seinere på dagen og ansiktstime til slutt. Alt er bursdagsgave på forskudd fra Bernt og det er så kult og kjærkomment. Han sier de rette tingene, som f. eks. at det er langt igjen til Roma. 25 gådager. Viktig å ikke tro at Roma er rundt neste sving. Når du har gått 3500 km er det ikke bare å kimse av de siste 45 milene.

I dag var jeg også trøtt, men løypen var ikke så lang. Nå taster jeg mens jeg venter på middag. Ser ikke helt normalt ut antagelig, men hvem bryr seg?

Innsikt: hvem bryr seg?

Reklame

8 kommentarer om “170: Forlì – Fratta Terme

 1. Grete Ekeberg Henriksen

  Gratulerer ned 3500 km, 🌹
  Helt fantastisk!👍 Hva som ligger bak av krefter, svette og tårer, og ikke minst stor vilje og pågangsmot er det bare du som vet, Betty. Alt godt til deg på veien videre til Roma 🚶👍 ♥ Grete

  Likt av 1 person

 2. Eva Lisbeth Fjærli

  Så deilig det må være å få massasje og diverse pleie ellers . Det fortjener du Betty . Fint landskap du går gjennom . Lykke til videre på ferden!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s