173: Pianetto – Santa Sofia

  • 19. oktober 2019
  • Distanse: 6.6 km
  • Tid brukt: 2:37
  • Totalt: 3539.5 km

Nok en minitur pga hotell-logistikk, men det gjør ikke meg noe. I dag var saken: Hvor sakte kan jeg gå 6 km?

Det var et gammelt slott innenfor 1 km og noen gjerder å forsere, litt opp og ned og dermed gikk nå dagen.

Innom en koselig bar, hvor eieren organiserte transport av meg tilbake til hotellet. I morgen tidlig blir jeg kjørt til der jeg stoppet i dag, for så å bevege meg inn i fjellet, uten sekken, for den blir kjørt frem til neste sted. Halleluja!

Har lurt på hvordan mine forgjengere kunne gå så fort. Er jeg virkelig så treig? Men Bernt hadde høytlesning i dag fra Synnøves bok. Hun bodde på dette hotellet, men ble hentet med bil av borgermesteren i Santa Sofia (som jeg også har fått tilbud om å treffe) og kjørt det strekket jeg gikk i dag. De gikk sammen 2/3 av det jeg skal gå i morgen, så ble hun kjørt til Bagno Di Romagna. Det vil si at hun brukte 1 dag på noe jeg bruker 3 dager på. Det snødde da hun gikk her og hun trengte det sikkert, men jeg kan ikke lefle med transport, ihvertfall ikke med den formen jeg har nå. Da er jeg ferdig.

Kom meg veldig etter 2 glass hvitvin og gleder meg til fortsettelsen. Føler at jeg har orden på morgendagen.

Bernt mener at jeg har en psykisk slitasje nå. Aner ikke hva han legger i det, men det er han som får opp og nedturene. Jeg bare vet at jeg må sove nok og tenke klart og ikke gi etter nå.

Innsikt: holde hodet kaldt når det gjelder.

3 kommentarer om “173: Pianetto – Santa Sofia

Legg igjen en kommentar