181: Arezzo- Rigutino

 • 29. oktober 2019
 • Distanse: 16.7 km
 • Tid brukt: 6.21
 • Totalt: 3657.2 km
 • Innkvartering: Hotel Planet

Det ble noen høydemeter opp og ned i dag. Det var kjekt å komme seg opp og kikke utover. Slik jeg har forstått det skal de 3 neste ukene bli ganske flate, vandre messing.

Gjorde det jeg kunne for å trives. Lunsj etter 6 km. Kaffen smakte godt. Ja, maten også. Har kjøpt sånn tungt tysk brød, for frokosten i Italia er ikke for vandrere, det er helt sikkert.

Det var lovet regn, men det kom ikke noe. Dvs. at dagen var overskyet og det er favorittvandreværet mitt.

Det gjelder å ikke glede seg for tidlig til å komme frem og i morgen er det visst en utrolig vakker by jeg skal til, Cortona. Heldigvis finner jeg glede i fuglesangen og trærne, på ene siden er det så kort igjen, på andre siden er det så langt igjen. Vet liksom ikke hvor jeg skal legge meg. Har ennå noen styremøter med meg selv, så jeg trenger veien fram.

Italienerne spiser middag så sykt seint. 19:30 åpner restaurantene. Det er leggetid for gamle damer som meg. Det blir tidlig mørkt, så fremover gjelder det å vandre i grålysningen, ihvertfall på etapper over 20.

Ja, det tikket inn tusen kroner på min konto. Vipps, stod det. Jeg har ikke Vipps, men  pengene nådde likevel min konto. Jeg blir bare så imponert over sånt. Pengene var fra min svigermor. Bursdagsgave vil jeg tro. Tusen hjertelig takk. Jeg setter de på sparing og fletter de inn i et kors fra Thomas Sabo. Tror jeg skal kjøpe det i gave til meg selv for vel gjennomført reise,hvis alt går som det skal.

Innsikt: ikke ta noe for gitt. Gå sakte nok.

Reklame

4 kommentarer om “181: Arezzo- Rigutino

 1. Hei Betty
  Det er blitt mer og mer spennende å følge deg og dine tanker som du deler raust med oss mens du går og går. Nærmere målet kommer du skritt for skritt og du står støtt som en påle👌og du får prøvd ut både føttene og hele deg. Dagens bilder av alle de flotte trærne var vakre.

  Jeg ønsker deg god vandring videre .

  Klem fra Brit

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s