200: Furuhaugli – Hundyrju

P8061256
  • 6. august 2020
  • Distanse: 15.3 km
  • Tid brukt: 6:34
  • Total distanse: 3977.6 km
  • Innkvartering: Hageseter Turisthytte
P8061250

Startet på Furuhaugli, der vi stoppet i går. Hver meter av denne vakre reisen, som også livet er, betyr alt. Hver ny dag, hver ny avgjørelse forandrer reisen.

I dag kan jeg med glede fortelle at turen var lett. 8 timers pansersøvn gjør susen. Været var på vår side også og terrenget var slik at jeg slapp og forholde meg til mine 30 kilo for mye på kroppen. Kun et sted, gjorde det seg gjeldende, det var i helt ulendt terreng og da kjenner man seg selv på gangen.

En slik tur gir en god innføring i hvordan det står til fysiologisk og det er en nødvendighet å få seg en realitetssjekk. Hva vil man bruke livet sitt på? Hvor vil man ha gått og hvor vil man gå? Det man er kvinne over kan man bestemme, resten må man tåle at universet viser vei. Og alt som skjer på reisen vet man jo ikke. F.eks fikk vi godt gå-vær, vindstille, overskyet, og på slutten av vandringen tittet solen frem.

Det var spesielt høytidlig å gå kongeveien. Bernt, som kan historien spurte vennlig om han kunne få holde et foredrag og jeg takker han evig for hans gode hode og hans kunnskap.

Flyten i dag gjorde at jeg ikke ser mørkt på de fire neste dagene som skal sette et punktum for denne vakre reisen, som jeg aldri ville vært foruten. Stiklestad – Roma, det er da noe. Kunne jo nøyd meg med den etappen jeg gikk fra Lillehammer til Roma og sagt at det var godt nok, men det er fullt mulig å gjennomføre det hele. Kanskje en eller annen, en eller annen gang, går hele vandringen fra Stiklestad i ett til Roma. Da banker de denne reisen, men foreløpig står denne turen, gjennomført av meg, solid aleine, som enestående, utfordrende og med glede.

Kan anbefales alle som trenger et år av det daglige hjulet. Troen på hverdagen er tilbake fordi jeg fikk fred nok til å «gå meg til» en bedre utgave av meg selv.

Middag snart. Hagesenter leverer. Selve indrefileten på Dovre. Det åpne landskapet byr på det hele.

Innsikt: hver dag byr på nye eventyr som skal håndteres.

IMG_20200806_101141
P8061235
P8061232
P8061244
IMG_20200806_102546
Reklame

2 kommentarer om “200: Furuhaugli – Hundyrju

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s