Smegarden – Hageseter

IMG_20210721_083732

Det var fantastisk å bli tatt i mot på Hageseter av sjefen sjøl, Guri. Gode minner fra vandringen. På Hageseter har de tidenes Juli, men likevel fikk vi noen ord og en øl hver.

Temperaturen er 20 pluss og vindstille. Jeg har ihvertfall aldri opplevd maken her. Første gangen var da vi ville gå over til Grimsdalshytta på ski, som en del av vandringen, men mislyktes og måtte hentes ut av Røde Kors. I fjor var vi her med Grete og Tore og tettet hullet på pilegrimsløypen.

Våknet i teltet, etter en kald natt, men jeg var flink til å ikke fryse. Kaldt er kaldt, ikke noe mer. Pakket meg inn i soveposen og lå helt stille. 2 gode netter i telt er tilbakelagt og jeg er så fornøyd med det. Komforten er maksimal og å sove i det fri er optimalt, så jeg fryder meg bare verre. Humøret er upåklagelig og etter corona-tiden er det godt å se folk. Det er et eget studie å se campingbilene rulle inn på sine plasser, seint på kveld. Om morgenen går herrene med en slags trillekoffert og dumper bæsjen de har samlet i bobilen. Vi ler av at det alltid er mannfolkene som tar den jobben der. Fordel med telt er at vi slipper den seansen der.

Det var en øvelse å traktere E6 i dag. Eneste mulighet. Vi fant noen grusveier, men de var på svært få kilometer. Irriterende at bilister tror de eier veiene, men det blir det forhåpentligvis slutt på. Veien er for alle fremkomstmiddel. Hadde et par episoder som trigget «Fuck You»-fingeren. Enda godt at denne etappen bare var på 47 km og i morgen skal vi nyte området her.

Føler meg så heldig, så rik, så sterk, så glad.

Gleder meg til en dusj og et godt måltid her.

Innsikt: å jobbe litt for føden, er gull verd.

IMG_20210721_083115
IMG_20210721_122614
IMG_20210721_163521
IMG_20210721_164734
Reklame

2 kommentarer om “Smegarden – Hageseter

  1. Herlig lesing, og dere er heldig med været, her er det surt annenhver dag, så da bør det bli bra imorgen. Så hyggelig at dere ble tatt imot på Hageseter som «gamle venner», da har dere satt gode spor etter dere! Og overaskende frokost med Einar og gjensidig velsignelse❣️ Ha en riktig god tur videre, dere trenger den velsignelsen langs veiene nå i fellesferien❣️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s