Dag 18: Endelig fredag

IMG_20220218_162123
 • Dag 18: yoga + sykling + svømming + gåing
 • Dato: 2022-02-18
 • Sykkel 1: 6.35 km
 • Svømming: 1600 m
 • Sykkel 2: 6.50 km
 • Sykkel 3: 4.00 km
 • Sykkel 4: 3.32 km
 • Gåing: 4.80 km
 • Steg: 9620
 • Totalt i dag: 26.57 km
 • Totalt: 359.15 km

I dag hoppet jeg over yogaen. Det er sjelden, men vi var litt seint ute av sengen og da kuttet jeg en av de gode vanene jeg har. Stammer faktisk tilbake til 1986. Sjelden en dag uten.

I dag gikk klokken bananas på svømmingen. Trackingen var innstilt på 50-meters bane og den hadde de delt i to, så jeg fikk «Local legend»-pokaler ufortjent og all mas, så jeg sletter det og satser på at jeg svømte det jeg bruker, ca 1600 meter.

I dag belønnet jeg meg selv med å ta heisen fra garasjekjelleren og opp til 1. etasje, men det var etter sykkeltur og svømming. Har siden oktober gått trapper fordi det er sykt mye gratis trim i de. Men jeg liker å stå i heis og speile meg og chille, så noen ganger må det bare gjøres og i dag føltes det som en belønning.

I dag er det fredag og heldigvis. Selv om jeg er uten arbeid kjenner jeg godt forskjell på ukedager og helg. Gjør en forskjell av dagene også. Har mange koselige rutiner som jeg gleder meg til i helgene.

I dag snakket jeg med to andre damer i garderoben som er uføretrygdet. Vi var enige om at vi gjør ihvertfall en innsats for å holde oss i form som uføre. Hun ene så at hun kunne ha jobbet 2-3 timer 3 ganger i uken. Det kunne ikke jeg. Jeg jobbet 200 % i en 100 % stilling og har nok ikke endret meg så mye der. Men uansett så er ikke systemet lagt opp til at folk som henne kan få jobbe litt. Enten er du inne eller så er du ute. Hun også savnet oppgaver, men vi var enige om at vi var ganske gode på å dikte de selv og vi har lært oss hvor langt strikken kan strekkes før den blir forstrukket. Man aner ikke sånt før man har vært alvorlig sjuk. Så det er som jeg nevnte i går: den virkelige egenveksten skjer etter at man har truffet veggen.

I dag skjønte jeg at genialiteten i mitt liv er å holde på drive’n og yte selvomsorg. Det være seg alle livsområdene. Selv om andre synes jeg er tøff og blir imponert over min aktivitet vet jeg inderlig godt å ikke la meg rive med av det og overgå meg selv eller bevise noe for noen. Jeg vet hva jeg var god for før jeg traff veggen, dit skal jeg aldri igjen, men jeg skal greie å fungere best mulig med den kapasiteten jeg har uten å ha en bestemt samfunnsoppgaver.

Innsikt: Egenverd! Egenverd! Egenverd!

Reklame

2 kommentarer om “Dag 18: Endelig fredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s