Dag 17: Snart helg igjen

IMG_20220217_141702
Musikk- og fargeinspirasjon
  • Dag 17: yoga + sykling + gåing
  • Dato: 2022-02-17
  • Yoga: 28 min (tilsv. 1.4 km)
  • Sykkel: 17.78 km
  • Gåing: 5.94 km
  • Steg: 10044
  • Totalt i dag: 25.12 km
  • Totalt: 332.58 km

Det er ikke snakk om å ofre vinglasset, nekte meg selv kakestykke eller sjokoladebiter eller hva det måtte være. All nektelse har tidligere bare ført til kollaps og reversering. Det opplevdes bare som selvnekt og straff og bar ingen langvarige frukter eller endringer med seg.
Spørsmålet mitt er om jeg er i førersetet og velger det som inntas av føde og utøves av aktivitet eller om det er egoet som vil sløve ned og dempe min livskraft. Alt kan brukes for å holde seg selv nede. Å gi seg hen til dempingen er dritkjedelig og å være i giv akt er interessant. «Det gamle» skal ikke få senke farten på karusellen og sende meg tilbake til der jeg kom i fra. Det er for få år å gå på nå.

Det er greit å ha forstått dette for å gå ned den riktige gaten, følge den veien som den indre GPS’en vil, for å bevare helsen og livsapetitten.

Bedre å være sin egen sjef enn egoets eller andres undersått.

Så her er poenget mitt: når 神祕 er på plass får ikke egoet herje og resultater betyr ikke noe. Jeg liker egentlig ikke mål, for det er selve handlingen og 神祕 som teller. Selv om det koster, selv om det svir. Drive’n handler aldri om noe annet enn å ha drive’n. Det er fint!

Innsikt: Den virkelige veksten i livet skjer etter at du har gått på veggen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s