Februar

Den 09. juli stod jeg på Stiklestad og skrev: Alle veier fører til Rom.

I 2018 kom jeg meg til Hjerkinn og i 2019 er planen å gå de resterende milene, ca 5 1/2 måned tar det. Forberedelsene er godt i gang og i går ble jeg hoppende glad da jeg fikk mail fra https://www.mollerens.no/, om at de sponser 100 pakker med havregrøt på meg. Det er ca 3 måneder med frokost, eller 1 1/2 måned med frokost/lunsj. Fordi Bernt skal gå med meg deler av etappene, kan kan han ta med seg mat til meg. Budsjettet er på 500 kroner dagen, så sponsingen kommer godt med.

Pakkingen skjer hver dag i forberedelsesfasen. Jeg har kjøpt en Mountain Equipment Firefly sovepose som veier 500 gram og den er på utprøving allerede. Det neste er innkjøp av telt som veier 1,2 kilo og en større sekk.

I julen leste jeg to bøker om pilegrimsvandring til Rom. I moderne tid har Øivind Østang og Synnøve Skåksrud gått fra henholdsvis Oslo og Bærum. Ingen har såvidt meg bekjent gått fra Stiklestad. Synnøves bok inspirerte meg mest. Hun var 66 år og nypensjonert og la ut på veien til Rom. Det er fra henne jeg har lært meg å lage innsiktsord. 

Hvert eneste lille valg jeg gjør nå, har betydning for reisen. Alt fra hva jeg spiser, til penger jeg sparer, til hvem møter, til hva jeg prioriterer etc. Kom godt i gang med gode rutiner i India og fortsetter hjemme. Målet er klinkende klart: 2019 er året hvor jeg skal gå meg til god helse. Jeg skal være 100 % ansvarlig og målrettet. Daglig disiplin og usexy lange distanser, skal jeg legge bak meg. Nå har jeg snakket nok. Det er bare handling som gjelder.

Februar er kort og edruelig.

Innsikt: Når man har bestemt seg er det å gi slipp på goder en gave. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s