Å dikte en dag – Del 2

Foreløpig plan gjennom Europa. Ruten følger Hærvejen, Ochsenweg, Via Romea Germanica og Via Francigena.

I dag var jeg skikkelig motivert for styrketrening, likevel kommer motstanden frem i inngangsdøren der. Brukte energien til å fokusere på intervall 4 X 4 til oppvarming og tok 8 øvelser på ulike apparater (6 øvelser er minimum). Ikke en av pensjonistvennene mine var der, så jeg drakk te alene etterpå og lurte på hva i himmelens navn jeg gjør i denne byen her. Bernt har jobben. Ungene er ute av redet.

Jeg er flink til å dikte dager og heldigvis er jeg ikke lenger opptatt av å bli anerkjent og applaudert. Savner likevel å føle meg nyttig.

I morgen er det NRK gerilja og Quiz på en dag og det er litt mye i grunnen, men siden det bare er trening på fredag, så går det an. Og sånn går nå dagene, men plutselig så er jeg i anmarsj til Rom og skal vandre på veien i et halvt år. Regnes kanskje som monotont, men for meg er det den nye rutinen som jeg tror skal få meg i bedre form.

Usynlige dårlige vaner skal jeg vandre i fra og motstand skal jeg pulverisere som pinneved. Hvorfor jeg tror jeg kan greie det? Fordi nå har jeg et definert mål og ankomst innenfor et halvt år. Hadde vært moro å komme frem til bursdagen min. 56 år er et tall som skal bli fint å leve over.

Rom er noe som rocker med sjelen min og styrken og lysten kommer fra et uant sted, jeg trenger ikke å vite mer. Jeg bare vet at jeg skal gå jævlig langt.

Innsikt: Ingen som slipper unna å måtte ta et tak for helsen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s