Å dikte en dag – del 3

Nesten alt kan være bra, når det er i moderate mengder. Men når vet man om det ikke lenger er bra for en og når kontrollerer det livet vårt? Vel, det er jo bare å teste det ut. Nå har jeg spist 3 måltider om dagen i 4 uker og ikke drukket noe alkohol og jeg simpelthen elsker det. Da kan det vel være at jeg har en sjanse til å finne sunnheten tilbake og komme i god form?

Når det gjelder alkohol, så er det skikkelig godt å slippe. Jeg liker edruelighet og synes det er spennende, men jeg liker også vin veldig godt, men har et ønske om å drikke vin som smaker godt til mat eller for å feire dagen. En kald øl i solen er også sykt godt, men ikke for å bedøve dårlig humør eller som en vane. Vaner er tillært. Altså kan det avlæres. Men hvis man synes det er vanskelig, selv etter 4 uker, er det vel kanskje lurt å vurdere total stopp. Det er ikke meningen at noe skal kontrollere. Det er kult å være sjef i egen kropp.

Nå står Rom så sterkt at det overskygger heldigvis alle slags behov for bedøvelse. I går ble jeg litt nedstemt av tankene på at jeg ikke føler meg nyttig og så været. Hadde tenkt å ta lange skiturer, det går ikke. I dag skjerper jeg meg enda mere og dikter dagen min enda bedre. Tuner inn hvor lang tid jeg skal bruke på blogg, på lesing, gåing, mail og sist på en post på facebook. Etterpå er det radio i NRK og Quiz.

I dag fant vi en tysk blogg skrvet av et par som gikk til Rom. Setter stor pris på når andre kan vise vei: http://www.jakobsweg-kann-jeder.de/

Kjenner at jeg liker at jeg har fått troen på at jeg faktisk kan bli slank igjen, men fy faen det skal koste. Greit nok. Kanskje kan jeg komme meg så pass at jeg blir en ressurs igjen. Jeg tror faktisk at dette kommer av seg selv, så lenge jeg blir den jeg vil være.

Hvem vil jeg være?

Ihvertfall ikke en overvektig utslitt person.

Jeg vil være en oppegående flott 60 åring, som ruller kajakk og som kan gå på lange kule turer, som kan ligge i telt og ta nye utfordringer.

BEHOV: BEDRE HELSE

OMKOSTNING: TÅLE. VÅGE. HA MÅLET KLART NÅR DET BUTTER I MOT. SETTE GRENSER.

MÅL: Spise sunt, 3 ganger om dagen.
GÅ minimum 10 000 hver dag. 20 000 annenhver dag.
STYRKE-trening 3 ganger i uken.
ALKOFRITT hver dag i 3 uker til.

Nå Rom i Oktober.

Innsikt: Jeg vil være sjefen i mitt liv, ikke la de gamle tillærte vanene få styre meg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s