Lørdagsblogg

DSC_0570
Solcellepanel på sekken. Batterinivået på mobilen gikk ikke opp, men det gikk ikke ned heller.

Lørdagsturen skulle gå langs Ranheims ruten. Vanskelig å oppdrive stien, vi forsøkte, men det var ikke noe tydelige skilt på hvor den gikk, så vi vandret bare langs fjæra og jeg pratet noe voldsomt. Veldig vant til at Bernt tar ansvar for alt, men i dag skulle jeg få brenneren i gang, koke vann og steike vegetarianerpølser. Det føles som om, jeg må lære det fordi en dag kan han bli borte, og det er jo sant, men det er mest fordi jeg skal være selvstendig på min Roma tur. En vakker dag ble det!

DSC_0979
DSC_0981

Innsikt: å gå løser opp gamle vaners standhaftighet!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s