Med respekt

I går fikk vi to Pilgrimspass i posten fra Tyskland.
Turmøte med treningsvenner. Ser ut til at jeg får følge over Alpene, et strekk jeg ikke vil gå aleine.

Det er mange veier til Rom og det er mange som har gått dit før meg. Likevel, så er det spesielt å vandre en så lang vei, så jeg tenker å blogge hele veien. Jeg går med respekt for veien, for naturen, for andre pilgrimmer, for livet og skal forsøke å vandre i harmoni med meg selv.

Har god kontroll på dagens start og dagens slutt. I helgen unnet jeg meg et glass rød vin på Egon (fisken var ikke spesielt god, men det var vinen) og jeg tillot meg å sove noen timer ekstra i helgen.

Når jeg bryter opp nye rutiner er det viktig å ikke ramle i gamle mønstre: «tar du den, så tar du den og da kan du like godt også ta den». Avbrekk kan utløse gamle tanker og gamle ferdigheter. Du vet, mye vil ha mer og fanden vil ha fler. I min alder gis det ikke ved dørene, så det er bare å holde seg i sporet og holde pumpen i gang, som sirkulerer nye avtalen jeg har med meg selv. Nyttig å blogge om det, forplikter litt ekstra.

Om noen dager er det ferie og jeg har bestemt meg for å slippe opp litt og gleder meg til det. Rigiditet og oversunnhet har jeg forsøkt før og da går jeg bare på en smell. Smarte valg er lurt, men for mye sunt, for fort, da skjærer det seg – bestandig, så jeg velger å planlegge utskjeiingen. Skal tross alt leve med dette videre, men vektreduksjonsperioden skal ikke strekkes ut over mer enn et år, så jeg får holde pumpen i gang. Selvrespekt er første bud.

Innsikt: Respekt

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s