For ikke lenge siden, ville jeg gitt meg for lenge siden.

Denne gangen ser jeg ut til å mene det. Livet varer ikke evig og denne India turen i Januar gav meg en skikkelig oppvekker. Den, kombinert med mine planer om å gå til Roma gir en fin flyt i hverdagens oppgaver. Nye valg og ny oppførsel basert på mine mål. Selv om payoff’en ikke har gjort de store underverker enda, er jeg fremdeles «på». For ikke lenge siden ville jeg ha gitt meg for lenge siden, fordi jeg ville gitt meg over til forventningene og kravene om umiddelbar endring og kortsiktig sutring om at «vi lever bare en gang». Mr. Xxx har ankommet. Mr.Xxx kan ikke beskrives, det er bare en følelse av å eie seg selv og du vet definitivt når Mr. Xxx har inntatt salongen. På livets slagmark finnes det altså en karusell, som er mulig å få igang med å bare være utholdende og disiplinert og etterhvert får du dra hjelp i form av styrke og standhaftighet.

Valgene har blitt integrert i hverdagen, så klokken ringer 05:15 i hverdagen. Jeg ringer Oslo og vekker opp en sønn. Inntar Yogamatten, tar en kort økt. Inntar turklær, spaserer en kort tur. Nå har jeg repetert disse sunne vanene lenge nok til at de går av seg selv og det er så greit å ikke bruke energi på det, ikke engang på vind og vær som gjør seg gjeldende utenfor.

Rytmen, rutinene er på plass og fredagen er innarbeidet gjennom mange år, med trening og regnskap og og når jeg er ferdig å skrive, gå en tur. Eneste jeg hopper over denne fredagen, er vin og popcorn. Nå vil jeg være konsistent lenge nok til at det sier PANG!

Og i dag sa det litt PANG på butikken. Jonas på Coopen kom og fortalte meg at den lokale Coop butikken vil sponse meg med noen coop-varer på veien til Rom. Det er først og fremst Muslibarer jeg tenkte på da jeg spurte. De er fine mellommåltid sammen med en banan, for på tur må jeg øke til 5 måltid om dagen, i stedet for 3 (3 hoved og 2 mellom). Er det ikke fantastisk? Med et budsjett på 500 kroner, har jeg nå luket vekk mange frokoster, fordi Møllernes sponser en del Havregrøter og nå Coop Extra bidrar med Müslibarer. Gleder meg mer og mer.

Innsikt: Mr. Xxx har gjort sitt inntog.

Reklame

En kommentar om “For ikke lenge siden, ville jeg gitt meg for lenge siden.

  1. Tilbaketråkk: Forberedelser del 3 – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s