29: Fåvang-Tretten

 • 3. april 2019
 • Tid brukt: 08:00
 • Distanse: 19.8 km
 • Totalt: 576.4 km
 • Vær: kaldt, fint, litt sol, vått i skogen.

Våknet 07:30. Klar og spent på en 2 mils tur til Tretten. Fikk tatt opp rutinene mine med yoga, frukt og havregrøt. Ting faller på plass. En uke på veien. Begynner å få rutiner. Det som er knallfin med å gå er at jeg kjenner ekte sult og det er en god følelse. Ellers har jeg spist mye på klokken eller følelser og hverken det ene eller det andre gir så mye. Nå kan maten nytes. Så gjelder det å spise akkurat nok, for gåingen gir appetitt, men tror jeg regulerer dette bra. I dag ble det heller flere små måltid.

Ble litt jaget i dag. Fikk en sånn følelse av at jeg måtte rekke og komme frem og den kom etter at NRK intervjuet meg på telefonen. Gammelt stress. Da jeg var 2 km unna Tretten Kro AS, roet jeg helt ned og da fikk jeg kontroll på kroppen igjen. Motellet minner meg om Twin Peaks. Koser meg på sånne 60 talls interiør greier. Alle møblene her er som nattbordskommodene jeg kjøpte på Fretex hjemme og malte. Alle trinn knirker. Alle rom er brune.

Har ennå ikke spist min Real Turmat. I dag er det torsk i kremert karrisaus. Det blir natta fort da.

Innsikt: huske på å ikke la seg jage

Reklame

3 kommentarer om “29: Fåvang-Tretten

 1. Aage Gram

  Vandring er livet, for livet er bevegelse, men den må ikke være for rask. Da får du ikke med deg de små tingene, og da går du glipp av så mye av det viktige i livet. En liten blomst gir mye glede, mens et gråtende barn gir deg anledning til å trøste og begge deler er viktig for å føle at man lever. Fortsett å vandre, så finner du stadig nye sider av livet. Ta vare på dem og gled deg over dem! God vandring videre. Hilsen 2gram

  Liker

 2. Tilbaketråkk: 53: Øster Hornum – Aars – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s